naomi beusink

Recent geupdate!

Online training Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram (Meta)

Benieuwd hoe je jouw bedrijf veel sneller via online kanalen laat groeien door succesvolle online advertenties te draaien op Facebook en Instagram?

In deze online training leer ik je niet alleen hoe jij je bereik binnen no-time kunt vergroten, maar ook hoe je consistent nieuwe leads en klanten aantrekt. De online training is up to date. Met video’s, opdrachten, werkboeken en fijne PDF’s om het maximale uit jouw online campagnes te halen!

"In deze training leer je precies hoe je winstgevende online campagnes draait op Facebook en Instagram."

Ik leer je hoe je van A-Z een campagne opzet, maar dat niet alleen: ook vertel ik je aan welke knoppen jij moet gaan draaien en wat de absolute do’s & don’ts zijn als je aan de slag gaat met het adverteren op Facebook en Instagram. Alles met als doel om jouw bedrijf online sneller te laten groeien.

Ik neem je in de online academie met video’s en opdrachten stap voor stap mee bij het opzetten van jouw campagnes en vertel je alle mogelijkheden die er zijn qua doelgroep targeting, het optimaliseren van je campagnes en alles om die potentiële klant aan je te binden en klant te laten worden. Ook neem ik je mee en geef ik je een kijkje hoe ik campagnes analyseer + optimaliseer (bij ad accounts waarbij er met duizenden euro’s wordt geadverteerd).

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Laat mij je helpen om jouw bedrijf online veel sneller te laten groeien. 

winstgevend adverteren transparant

Voor slechts Eenmalig €299,-!

De online training is up to date (incl. toekomstige updates). Je houdt life-time toegang, dus je kunt alles ook op eigen tempo volgen.

Wat je allemaal ontvangt bij de online training:

Online programma
Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram

Voor een groei in bereik, leads & klanten

Wat maakt deze online training uniek?

Online adverteren is wat mij betreft (Naomi Beusink) onmisbaar wanneer je een eigen onderneming hebt en een mega impact wilt maken en veel sneller via het internet nieuwe leads en klanten wilt realiseren. Je kunt natuurlijk wachten tot iemand via-via een keer bij jou aanklopt. OF je onderneemt zelf actie om er 100% zeker van te zijn dat je maandelijks veel mooie leads en klanten realiseert en blijft groeien in omzet.

Misschien hoor je anderen over een jaarlijkse omzet van €100.000,- praten en lijkt dit voor jou nog een ver-van-je-bed-show?

Ook voor jou is dit mogelijk! Maar niet door niks te doen of te doen wat je nu altijd deed, want dan krijg je ook wat je altijd kreeg.

Onderneem actie! Ga aan de slag met het adverteren en pak dit op de juiste manier aan. De online training “Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram”helpt je hierbij. Nergens anders vind je een online training over Facebook en Instagram adverteren voor zo’n lage investering én die ook nog zo uitgebreid en compleet is. Alle belangrijkste elementen bij het adverteren op Facebook en Instagram worden in deze online training behandeld. Maar de training is ook geschikt voor als je al even bezig bent en toe bent aan méér verdieping, of als je online advertenties nu nog niks opleveren en alleen maar geld kosten.

Na het volgen van deze online training kun jij vertrouwen op jezelf en je advertentieskills. Je weet exact hoe je een campagne opzet maar ook alles wat er bij komt kijken, met welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe je jouw campagnes optimaliseert. Je weet na het volgen van de online training precies aan welke knoppen je moet draaien maar óók aan welke knoppen je vooral niet moet zitten.

Na het volgen van deze online training kun jij zelfstandig aan de slag met het inzetten van winstgevende social media campagnes, zodat jij jouw ideale klant aantrekt én je online zichtbaarheid/naamsbekendheid, het aantal leads én verkopen vergroot.

Je kunt gelijk aan de slag en de online training op je eigen tempo volgen.

Waaruit bestaat de online training?

business manager instellen

Business Manager Instellen

Ik neem je in de video’s aan de hand mee bij het aanmaken van de Business Manager en alles goed instellen, zoals de Facebook Pixel installeren, de Conversions API en alles juist koppelen.

campagne opzetten

een Campagne opzetten

Ik laat je van A-Z zien hoe je diverse online campagnes opzet, voor verschillende doeleinden. Denk aan campagnes om leads te realiseren en je verkopen te vergroten. Gericht op dienstverleners, coaches, online ondernemers én webshopeigenaren.

verschillende doelgroepen

Verschillende Doelgroepen aanmaken

Ik laat je precies zien hoe je diverse doelgroepen kunt aanmaken, gebaseerd op demografische gegevens, interesses, functies, websitebezoekers, klantenbestanden, fans en look a like audiences. 

testen voor hoge roi

A/B Testen voor een hogere ROI

In deze module kom je erachter hoe het A/B testen precies werkt en hoe je dit juist aanpakt. Zodat je het maximale uit jouw online campagnes gaat halen.

analyseren campagnes

analyseren van de campagnes

Ik leg je uit hoe je jouw campagnes het beste kunt analyseren: Waar let je op? Welke statistieken zijn belangrijk? Wanneer grijp je in? Wanneer schaal je jouw campagnes op?

adverteren op plaatsingen

adverteren op verschillende plaatsingen

Niet alleen vertel ik je hoe je het beste kunt adverteren op Facebook, ook op Instagram is adverteren mogelijk! Ik laat je zien op welke plaatsingen je allemaal kunt adverteren en hoe je dit aanpakt.

opschalen advertenties

diverse opschaaltechnieken

Yes, je campagne loopt goed (lees: hij levert veel leads of verkopen op). Maar nu: hoe schaal je nu het beste je campagne op? Waar moet je op letten? Wat zijn de do’s en don’ts?

webshop kpis

Facebook ads voor webshops

Heb je een webshop? Dan dien je op andere KPI’s te letten. Vandaar dat er ook aparte video’s zijn gericht op webshops. 

naomi beusink

Dit levert het je op

Voor wie is deze online training geschikt?

winstgevend adverteren transparant

Nu betaal je slechts €299,-!

De online training is up to date (incl. toekomstige updates). Je houdt life-time toegang, dus je kunt alles op eigen tempo volgen.

Dirk Beens
5/5

"In het afgelopen half jaar heb ik al +€400.000 omzet gedraaid, alleen door te adverteren op social media."

RESULTAAT

Dirk kwam bij mij met de vraag of ik hem kon helpen om zijn bedrijf sneller via het internet te laten groeien. Hij deed op dat moment aan geen enkele vorm van marketing. Ook organisch was hij niet actief. Via-via kwam kwam hij zo af en toe aan nieuwe klanten. Hij was toe aan een volgende stap. Ik dacht met hem mee over welke strategieën interessant konden zijn voor hem om te volgen en werkte dit uit. Vervolgens gingen we aan de slag met het adverteren op social media. Enkele maanden nadat de online advertenties live gingen moest hij al gelijk 3 mensen in de sales aannemen en groeide hij naar maanden van steady +€150.000 omzet. 

“Ik was eerst best sceptisch of adverteren op social media wel iets zou zijn voor mijn bedrijf. Maar ik zou nu niet meer zonder kunnen en willen. Er komen nu maandelijks meer dan 300 warme leads binnen, alleen door te adverteren op social media. En in het afgelopen half jaar heb ik +€400.000 omzet gedraaid!”

Wat anderen zeggen

5/5

“Ik zocht een online training die meer dan alleen de basis van Facebook adverteren kon geven. Eentje waarbij je ook antwoord krijgt op de vragen “maar hoe dan” en “wanneer schaal je precies op en naar welke cijfers kijk je dan”? Naomi laat je dit ook echt zien. Stap voor stap en heel transparant.”

Berthine de Ruiter

Meer klanten uit online

5/5

“Wat een waardevolle training! Ik was in het begin nog een beetje sceptisch of de training mij zou helpen, omdat ik al enige kennis heb van het adverteren. Maar er wordt zoveel in behandeld, dat het niet anders kan dan dat je er iets van opsteekt. Ik heb nu nog veel meer geleerd over de verschillende targeting mogelijkheden om mijn doelgroep te bereiken. En ook wat betreft conversiecampagnes en de nieuwste updates. Ik kan de training iedereen aanraden!”

Anniek

Online marketeer

5/5

“Ik vond het een boeiende training waarin we handige tips hebben gekregen. Je hebt ons in eigenlijk een korte tijd, op een luchtige manier verder gebracht in onze mogelijkheden voor adverteren. Ik zou het anderen dan ook aanraden die meer willen halen uit hun geld en uit de mogelijkheden op facebook en instagram.”

Rob van Gool

Online Marketeer - Gemeente Moerdijk

“Wat zou je doen als je niet bang was?”

Sheryl Sandberg - COO van Meta (Facebook)

Wil jij ook onderstaande resultaten behalen?

resultaten
resultaten adverteren
resultaten van advertenties
Resultaat
Resultaat
Resultaat
advertenties
advertenties resultaten
Resultaat
Resultaat
Resultaat

Wat anderen zeggen

5/5

Ik ben de online cursus Facebook & Instagram adverteren van Naomi gaan volgen. Niet klakkeloos voor Naomi gekozen maar echt rond gekeken wie biedt wat aan.

Naomi geeft voor weinig geld veel waarde weg. De cursus is overzichtelijk en stap voor stap om ook een leek als ik door het proces heen te helpen.

Vak apart hoor dat adverteren op Facebook/Instagram maar Naomi weet echt waar ze het over heeft.

Mijn eerste eigen gemaakte advertentie aan de hand van de video’s van Naomi draaide als een malle! Dank je wel Naomi.

Renate Pit-du Pont

Renate Pit Photography

5/5

Ik zie Naomi als dé expert op het gebied van social media advertising, want naast dat ze zelf veel advertentie(funnels) voor haar klanten opzet, doet ze ook veel cursussen om steeds weer door te leren. En dat is goed, want social media advertenties veranderen met de dag.

Die veranderlijkheid van social media advertising heb ik zelf ook ondervonden en vandaar dat ik Naomi heb gevraagd voor een adviesrapportage voor een aantal advertenties. Binnen no time had ze een aantal adviezen waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kleine dingen die veel verschil maken. Dat liet me inzien dat ondanks dat ik ook veel weet van advertising, Naomi echt dé expert is die voor het maximale resultaat gaat.

Ik beveel haar daarom ook graag aan mijn klanten, omdat ze echt goed is in wat ze doet!

Manuela Warnar

Marketingexpert voor beauty ondernemers

5/5

“Voor mijn bedrijf wilde ik meer leren over PR op social media. Via via kwam ik terecht bij Beusink Marketing en koos ik voor de training ‘Winstgevend adverteren op Facebook en Instagram’. Naomi geeft duidelijke uitleg en heldere voorbeelden waarmee ik uiteindelijk veel meer te weten ben gekomen over adverteren op social media en hiermee al na een paar weken mooie resultaten heb behaald voor mijn bedrijf!”

ANNE SCHONEWILLE-UBBINK

EIGENAAR KLIMBOS SURVIVAL WINTERSWIJK

Nog even voorstellen...

Mijn naam is Naomi Beusink en ik heb inmiddels +200 ondernemers mogen helpen om hun bedrijf veel sneller online te laten groeien. Dit door slimmere strategieën te implementeren en succesvolle online advertenties en sales funnels in te zetten.
Ik zie veel ondernemers die dagelijks maar aan het aanmodderen zijn op social media, zonder dat het hen maandelijks veel nieuwe leads en klanten oplevert. Ze missen vaak een concreet plan en willen graag sneller groeien maar weten niet ´hoe dan´.

Online marketing kan vaak bij veel ondernemers nog veel slimmer worden ingezet.

Zet jij al online advertenties in?  

Na inmiddels +€2.500.000,- miljoen in het draaien van succesvolle online Facebook en Instagram campagnes te hebben geïnvesteerd, weet ik wat er nodig is om een bedrijf online sneller te laten groeien. En dat dit letterlijk voor iedere ondernemer mogelijk is.

Mag ik je in mijn online training helpen? Als je kijkt naar welke groeiversnelling je er straks door kunt gaan maken, wanneer je online advertenties succesvol inzet, dan is de investering van deze training echt een no-brainer investering.

Gun jezelf die groei! Klik op de button hieronder en krijg gelijk toegang tot alle video’s, PDF’s en opdrachten.

naomi beusink

Veelgestelde vragen (FAQ)

Deze online training is geschikt voor dienstverleners, coaches, marketeers, VA’s, restaurants, webshopeigenaren, winkeliers en makelaars. Voor elke ondernemer die behoefte heeft aan meer zichtbaarheid/naamsbekendheid, websiteverkeer, leads en klanten! Geloof me, die investering heb je zó weer meer dan terugverdiend. Adverteren op social media is dé manier om jouw bedrijf veel sneller te laten groeien.

Ja, absoluut! Ik neem je in de video’s echt aan de hand mee. Dus komt helemaal goed! 

Om te kunnen adverteren heb je een Facebookpagina nodig. Verder vertel ik je in de training precies hoe je een campagne opzet. En natuurlijk moet je uiteindelijk wat advertentiebudget vrijmaken om ook echt een succesvolle campagne te draaien. Maar adverteren kan al vanaf €1 per dag.

Je hebt onbeperkt en dus levenslang toegang tot de online training. Je kunt de training ook altijd en overal volgen met een werkende internetverbinding. Vanaf je laptop, tablet en mobiel. Ook heb je levenslang toegang tot de updates.

Om de video’s te volgen en de opdrachten uit te voeren, verwacht ik dat je ongeveer 2 á 3 dagen bezig bent. Dit is incl. het uitvoeren van de opdrachten. Elke video is vaak niet langer dan ca. 15 / 30 minuten en soms met een uitschieter tot 1 uur.

Nee hoor! Ik vind het belangrijk dat iedereen de online training op zijn of haar eigen tempo kan volgen. Je ontvangt gelijk toegang tot alle modules met video’s, templates en opdrachten. Daarnaast houd je levenslang toegang. Wel kan het zijn dat de prijs van de training niet altijd €299 excl. BTW blijft, omdat we de training met regelmaat uitbreiden.

winstgevend adverteren transparant

Nu betaal je slechts €299,-!

De training is up to date (incl. toekomstige updates). En je kunt alles op je eigen tempo volgen.

Scroll naar boven