Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram (Meta) online Academy

Resultaat

Online cursus Facebook en Instagram adverteren (META) - Volledige online opleiding incl. support

Volg onze online cursus Facebook en Instagram (Meta) adverteren. Dit is een volledige opleiding waarbij Naomi je 3 maanden begeleidt, incl. online academy, zodat je echt gaat groeien met je bedrijf.

"AL meer dan 5000 cursussen en online producten verkocht" - Loes

Op dit moment haal je misschien een paar klanten uit social media, maar het gaat je momenteel niet snel genoeg. Tijd om deze online cursus adverteren op Facebook & Instagram aan te schaffen en wél hard te groeien.

Je weet dat er nog veel meer uit je marketing inspanningen te halen valt.

Je hebt behoefte om harder met je bedrijf te gaan groeien. Niet alleen in meer impact, maar ook in méér kwalitatieve leads, offerte-aanvragen, bestellingen, following, omzet en vrijheid. 

Het zou je heerlijk lijken om een wachtlijst aan klanten op te bouwen, zodat jij je nooit meer druk hoeft te maken of je coachingsprogramma’s wel vol genoeg zitten, of dat je wel genoeg klanten aantrekt voor je diensten. En dat je aan het eind van de maand je rekeningen wel kunt betalen én er een lekker salaris aan overhoudt.

Je bent er klaar voor om te gaan adverteren. Of je adverteert al en hebt het gevoel dat er nog veel méér winst uit te halen valt.

Laat mij je helpen!

Al jaren adverteer ik voor veel verschillende ondernemers. Inmiddels heb ik honderden ondernemers 1-op-1 geholpen om flink te groeien in omzet door social media advertenties op Facebook & Instagram (Meta) te draaien.

Maar niet iedereen heeft €1000 euro per maand (aldus €12.000 op jaarbasis) om te investeren in een marketing agency. De meeste klanten van ons verdienen dit dubbel en dwars terug. Maar wat als je net bent begonnen als ondernemer, of de marges van de producten die je verkoopt niet extreem hoog zijn, of je wilt simpelweg gewoon zelf ook begrijpen hoe het adverteren werkt en geld besparen t.o.v. het uitbesteden?

Speciaal voor jou heb ik deze online cursus adverteren op Facebook en Instagram opgesteld. Op basis van jarenlange ervaring en miljoenen ad spend.  

In de online academy vind je al mijn kennis terug en best practices zodat je zelf kunt gaan adverteren. Waarbij je zeker weet dat je niks over het hoofd ziet en best practices kunt volgen om jouw bedrijf sneller op te schalen.

In de online academy leer ik je niet alleen hoe jij je bereik binnen no-time kunt verdubbelen, maar ook hoe je consistent nieuwe leads, klanten en bestellingen via advertenties realiseert.

En nee, hier hoef je helemaal niet technisch voor te zijn hoor! 😉

Door er even goed voor te zitten en de stappen te volgen, kun jij je eigen advertenties opzetten en runnen. Ik neem je namelijk stap voor stap van A tot Z mee. 

Dit scheelt je enorm in de kosten en je houd zelf grip op de euro’s die worden uitgegeven. De online academy is opgezet op basis van jarenlange dagelijkse ervaring en na miljoenen aan advertenties te hebben besteed. 

winstgevend adverteren transparant

Nu incl. 3 maand begeleiding

Eenmalige investering voor nu slechts €800

De online academy is up to date (incl. toekomstige updates). Je houdt life-time toegang, dus je kunt alles op je eigen tempo volgen.

Wat je allemaal zoal ontvangt:

Online academy ADverteren

Voor een groei in bereik, leads & klanten

5/5

“Ik vond het erg leerzaam. Veel informatie en een duidelijke opbouw. Ook ruim de gelegenheid tot vragen stellen. Ik heb alles geleerd van 0 kennis naar het opzetten van een campagne, bijsturen, analyseren. En ook het instellen van alles. Ik raad het anderen meer dan aan omdat je echt veel meer leert dan alles zelf uitzoeken via youtube video’s en er is ook ruimte om vragen te stellen als je vastloopt.”

Jill Latimer

Gezond Water Drinken

Wat maakt deze online academy uniek?

Online adverteren is onmisbaar wanneer je een eigen onderneming hebt en veel sneller wilt groeien in websiteverkeer, leads en omzet.

Kijk maar naar het organische bereik van tegenwoordig.. Dit is niet meer zoals het jaren geleden was.

Door te adverteren bereik je veel meer ideale klanten. Je kunt veel sneller opschalen met je onderneming.

Ook voor jou is dit mogelijk! Maar niet door niks te doen of te doen wat je altijd deed. Want dan krijg je ook wat je altijd kreeg…

Ga aan de slag met het adverteren op Facebook & Instagram (Meta) en pak dit op een strategische manier aan. 

De Online Academy “Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram (Meta)” helpt je hierbij! 

Door het zelf te kunnen beschik je over kennis waar je straks nog jarenlang profijt van gaat hebben, en het scheelt je in de kosten t.o.v. uitbesteden. Ook houd je zo zelf grip op de euro’s die worden uitgegeven.

Vraag je de Online Academy aan, en dan kun je gelijk van start met alle modules. En deze kun je in je eigen tempo volgen. Daarnaast houd je levenslang toegang (incl. updates). Alle video’s zijn ook heel behapbaar en goed te volgen. Je hoeft er niet technisch voor te zijn! Ik neem je echt stap voor stap mee in dit proces.

Alles met als doel om jouw bedrijf online sneller te laten groeien. Ben je beginnend? Dan is deze online training iets voor jou. Maar óók als je al enige ervaring hebt, omdat in deze online training al mijn kennis & best practices zitten verwerkt.

Na miljoenen aan advertenties te hebben besteed en vele ondernemers hier 1-op-1 mee geholpen te mogen hebben, weet ik wat er voor een ondernemer nodig is om sneller online te groeien. 

Ook geef ik je een uitgebreid kijkje hoe ik online campagnes analyseer + optimaliseer bij ad accounts waarbij er met duizenden euro’s wordt geadverteerd. Alleen dit is al super leerzaam om in te kunnen zien

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden!

Waaruit bestaat de online academy?

business manager instellen

Business Manager Instellen

Ik neem je in de video’s aan de hand mee bij het aanmaken van de Business Manager en alles goed instellen, zoals de Facebook Pixel installeren, de Conversions API en alles juist koppelen.

campagne opzetten

een Campagne opzetten

Ik laat je van A-Z zien hoe je diverse online campagnes opzet, voor verschillende doeleinden. Denk aan campagnes om leads te realiseren en je verkopen te vergroten. Gericht op dienstverleners, coaches, online ondernemers én webshopeigenaren.

verschillende doelgroepen

Verschillende Doelgroepen aanmaken

Ik laat je precies zien hoe je diverse doelgroepen kunt aanmaken, gebaseerd op demografische gegevens, interesses, functies, websitebezoekers, klantenbestanden, fans en look a like audiences. 

testen voor hoge roi

A/B Testen voor een hogere ROI

In deze module kom je erachter hoe het A/B testen precies werkt en hoe je dit juist aanpakt. Zodat je het maximale uit jouw online campagnes gaat halen.

analyseren campagnes

analyseren van de campagnes

Ik leg je uit hoe je jouw campagnes het beste kunt analyseren: Waar let je op? Welke statistieken zijn belangrijk? Wanneer grijp je in? Wanneer schaal je jouw campagnes op?

adverteren op plaatsingen

adverteren op verschillende plaatsingen

Niet alleen vertel ik je hoe je het beste kunt adverteren op Facebook, ook op Instagram is adverteren mogelijk! Ik laat je zien op welke plaatsingen je allemaal kunt adverteren en hoe je dit aanpakt.

opschalen advertenties

diverse opschaaltechnieken

Yes, je campagne loopt goed (lees: hij levert veel leads of verkopen op). Maar nu: hoe schaal je nu het beste je campagne op? Waar moet je op letten? Wat zijn de do’s en don’ts?

webshop kpis

Facebook ads voor webshops & dienstverleners

Heb je een webshop? Dan dien je op andere KPI’s te letten. Vandaar dat er ook aparte video’s zijn gericht op webshops. En aparte video’s gericht op dienstverleners, coaches en online ondernemers.

naomi beusink

Dit levert het je op

Voor wie is deze online academy geschikt om te volgen?

winstgevend adverteren transparant

Nu incl. 3 maand begeleiding

Eenmalige investering voor nu slechts €800

De online academy is up to date (incl. toekomstige updates). Je houdt life-time toegang, dus je kunt alles op je eigen tempo volgen.

Dirk Beens
5/5

"In het afgelopen half jaar heb ik al +€400.000 omzet gedraaid, alleen door te adverteren op social media."

"Ik was eerst best sceptisch, maar zou nu niet meer zonder kunnen en willen" - Dirk Beens

Dirk kwam bij mij met de vraag of ik hem kon helpen om zijn bedrijf sneller via het internet te laten groeien. Hij deed op dat moment aan geen enkele vorm van marketing. Ook organisch was hij niet actief. Via-via kwam kwam hij zo af en toe aan nieuwe klanten. Hij was toe aan een volgende stap. Ik dacht met hem mee over welke strategieën interessant konden zijn voor hem om te volgen en werkte dit uit. Vervolgens gingen we aan de slag met het adverteren op social media. Enkele maanden nadat de online advertenties live gingen moest hij al gelijk 3 mensen in de sales aannemen en groeide hij naar maanden van steady +€150.000 omzet. Inmiddels zijn ze met zo’n 10 man!

“Ik was eerst best sceptisch of adverteren op social media wel iets zou zijn voor mijn bedrijf. Maar ik zou nu niet meer zonder kunnen en willen. Er komen nu maandelijks meer dan 300 warme leads binnen, alleen door te adverteren op social media. En in het afgelopen half jaar heb ik +€400.000 omzet gedraaid!”

Wat anderen zeggen

5/5

“Ik zocht een online training die meer dan alleen de basis van Facebook adverteren kon geven. Eentje waarbij je ook antwoord krijgt op de vragen “maar hoe dan” en “wanneer schaal je precies op en naar welke cijfers kijk je dan”? Naomi laat je dit ook echt zien. Stap voor stap en heel transparant.”

Berthine de Ruiter

Meer klanten uit online

5/5

“Interessant en veel informatie ontvangen. Ik heb ontdekt dat er veel mogelijk is en hoe ik alles inzet als het gaat om conversie downloads, een advertentie funnel neerzetten en hoe je een workshop bijvoorbeeld sneller vult”

Sandra Klein Lenderink

Meer Leven Financiële Planning

5/5

“Ik vond het een boeiende training waarin we handige tips hebben gekregen. Je hebt ons in eigenlijk een korte tijd, op een luchtige manier verder gebracht in onze mogelijkheden voor adverteren. Ik zou het anderen dan ook aanraden die meer willen halen uit hun geld en uit de mogelijkheden op facebook en instagram.”

Rob van Gool

Online Marketeer - Gemeente Moerdijk

5/5

“Ik ben de online cursus Facebook & Instagram adverteren van Naomi gaan volgen. Niet klakkeloos voor Naomi gekozen maar echt rond gekeken wie biedt wat aan.

Naomi geeft voor weinig geld veel waarde weg. De cursus is overzichtelijk en stap voor stap om ook een leek als ik door het proces heen te helpen.

Vak apart hoor dat adverteren op Facebook/Instagram maar Naomi weet echt waar ze het over heeft.

Mijn eerste eigen gemaakte advertentie aan de hand van de video’s van Naomi draaide als een malle! Dank je wel Naomi.”

Renate Pit-du Pont

Renate Pit Photography

5/5

“Ik zie Naomi als dé expert op het gebied van social media advertising, want naast dat ze zelf veel advertentie(funnels) voor haar klanten opzet, doet ze ook veel cursussen om steeds weer door te leren. En dat is goed, want social media advertenties veranderen met de dag.

Die veranderlijkheid van social media advertising heb ik zelf ook ondervonden en vandaar dat ik Naomi heb gevraagd voor een adviesrapportage voor een aantal advertenties. Binnen no time had ze een aantal adviezen waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kleine dingen die veel verschil maken. Dat liet me inzien dat ondanks dat ik ook veel weet van advertising, Naomi echt dé expert is die voor het maximale resultaat gaat.

Ik beveel haar daarom ook graag aan mijn klanten, omdat ze echt goed is in wat ze doet!”

Manuela Warnar

Marketingexpert voor beauty ondernemers

5/5

“Voor mijn bedrijf wilde ik meer leren over PR op social media. Via via kwam ik terecht bij Beusink Marketing en koos ik voor de training ‘Winstgevend adverteren op Facebook en Instagram’. Naomi geeft duidelijke uitleg en heldere voorbeelden waarmee ik uiteindelijk veel meer te weten ben gekomen over adverteren op social media en hiermee al na een paar weken mooie resultaten heb behaald voor mijn bedrijf!”

ANNE SCHONEWILLE-UBBINK

EIGENAAR KLIMBOS SURVIVAL WINTERSWIJK

Wil jij ook onderstaande resultaten behalen?

resultaten
resultaten adverteren
resultaten van advertenties
Resultaat
Resultaat
Resultaat
advertenties
advertenties resultaten
Resultaat
Resultaat
Resultaat

Over mij:

Hi, mijn naam is Naomi Beusink. Al jaren help kleine en grote bedrijven om sneller via het internet te groeien. Zo heb ik met mijn marketing agency al miljoenen besteed aan online advertenties en honderden sales funnels mogen bouwen. Mijn missie? Jou helpen om je bedrijf sneller te laten groeien via online kanalen. Op een lichtere manier.

Echt, je hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te maken voor jezelf!

Implementeer bewezen systemen en strategieën, zet advertenties in, en bouw eenmalig een sales funnels die je continu nieuwe leads oplevert. Om vervolgens van deze leads klanten te maken. Geen behoefte aan leads omdat je een webshop hebt? Zet dan alsnog advertenties in, want dan groei je zoveel sneller in naamsbekendheid, websitebezoekers en omzet. 

In de praktijk zie ik veel ondernemers die dagelijks ontzettend veel tijd kwijt zijn aan hun online marketing waarbij het nog te weinig oplevert. TikTok video’s opnemen, Reels maken, Live gaan, bloggen, SEO…

Zo zonde! Het kan vaak zoveel makkelijker en eenvoudiger.

Als je behoefte hebt om het slimmer aan te pakken om je bedrijf sneller te laten groeien, dan ben je hier aan het juiste adres!

Volg een online training en je kunt binnen enkele dagen al je sales funnel of advertenties hebben draaien. Systemen waar je plezier van gaat hebben (als in: méér vrijheid, leads en omzet). 

naomi beusink

Veelgestelde vragen (FAQ)

De online academy is geschikt voor dienstverleners, coaches, marketeers, VA’s, restaurants, webshopeigenaren, beautysalons, fotografen, winkeliers en makelaars. Voor elke ondernemer die behoefte heeft aan meer zichtbaarheid/naamsbekendheid, websiteverkeer, leads, klanten en een snellere groei in omzet! Geloof me, die investering heb je zó weer meer dan terugverdiend. Adverteren op social media is dé manier om jouw bedrijf veel sneller te laten groeien.

Ja, absoluut! Ik neem je in de video’s echt aan de hand mee. Dus komt helemaal goed! 

Om te kunnen adverteren heb je een Facebookpagina nodig. En natuurlijk moet je uiteindelijk wat advertentiebudget vrijmaken om ook echt een succesvolle campagne te draaien. Maar adverteren kan al vanaf €1 per dag.

De lessen als je kijkt naar de modules met video’s bevatten zo’n 10-15 uur aan lesstofmateriaal.
Daarnaast gaat het er ook om dat je het gaat implementeren. Dus dat je aan de hand van de video’s bijvoorbeeld een 0-meting gaat doen, je advertentiebudget berekent aan de hand van de budget calculators wat je nodig hebt om je gestelde doelen te behalen, de business manager goed inricht, een online campagne opzet door de stappen te volgen die we laten zien, aan de slag gaat met het uitstippelen van je strategie, etc. Dus om alles ook te implementeren en te oefenen daar mag je ook ongeveer 8-10 uur extra voor rekenen.

Niet alles hoef je te volgen of gelijk te volgen. Je houdt levenslang toegang. Je leert alles op het gebied van adverteren op Facebook & Instagram (Meta). Daarnaast zit er óók een module bij hoe je winstgevende Webinars geeft (incl. voorbeelden van klanten die hiermee tonnen per jaar omzetten). En één module over YouTube advertenties inzetten voor je bedrijf. Voel je vrij eruit te pikken wat voor jou interessant is. Het is echt een complete opleiding. Een eenmalige investering die je doet waar je vervolgens jaren profijt van gaat hebben om je business veel sneller te laten groeien. Elke video is niet langer dan 15-60 minuten (met soms een kleine uitschieter van 1,5 uur). Dus alles is behapbaar en goed te volgen. 

Ik ga ook dieper in op de technische instellingen zoals de Facebook Pixel hoe je dit helemaal goed instelt en de Conversions API. Je hoeft hier helemaal niet technisch voor te zijn, ik laat je dit namelijk stap voor stap zien. Ook vind je er vele voorbeelden met casestudies in terug. Geloof me: aan deze online academy ga je veel aan hebben! Het is even 1 keer investeren, maar als je kijkt hoe snel je dit kunt terugverdienen… is het een no-brainer voor je business. Leuk je in de online academy terug te zien!

Je hebt onbeperkt en dus levenslang toegang tot de online academy. Je kunt de training ook altijd en overal volgen met een werkende internetverbinding. Vanaf je laptop, tablet en mobiel. Ook heb je levenslang toegang tot de updates. Op zoek naar iets anders? Bekijk onze homepage voor meer cursussen en trainingen: www.naomibeusink.nl

Om de online academy te volgen verwacht ik dat je ongeveer één week bezig bent. De één rond het binnen 1 week af, en de ander verspreidt dit over 2 of 4 weken.

Nee hoor! Ik vind het belangrijk dat iedereen de online academy op zijn of haar eigen tempo kan volgen. Je ontvangt gelijk toegang tot alle modules met video’s, PDF’s, templates en opdrachten. Daarnaast houd je levenslang toegang. De 3 maanden coaching gaan wel gelijk in na aankoop. Je mag ook altijd een mailtje sturen als je nog vragen hebt: info@beusinkmarketing.nl

winstgevend adverteren transparant

Nu incl. 3 maand begeleiding

Eenmalige investering voor nu slechts €800

De online academy is up to date (incl. toekomstige updates). En je kunt alles op je eigen tempo volgen.

Scroll naar boven