Online trainingen en coaching

Waarom blijven aanmodderen als je bewezen strategieën kunt volgen die jouw bedrijf veel sneller laten groeien in meer bereik, leads, omzet én vrijheid? Op onderstaande manieren kan ik jou hierbij helpen! Stel jouw groei niet langer meer uit!

Online training

Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram

Leer in mijn online training hoe jij jouw bereik binnen no-time verdubbelt en je bedrijf veel sneller via Facebook en Instagram kunt laten groeien. Zodat je maandelijks consistent nieuwe leads en klanten blijft aantrekken.

winstgevend adverteren transparant
Winnen met Funnels transparant

Online training

Winnen met Sales Funnels

Bespaar veel tijd aan marketing, door te werken met automatiseringen en sales funnels. In Winnen met Sales Funnels leg ik je precies uit hoe jij winstgevende sales funnels implementeert voor jouw onderneming. Speciaal voor coaches en online ondernemers die meer impact willen maken én vrijheid willen ervaren.

MEMBERSHIP

MORE MONEY & FREEDOM COACHING PROGRAMMA

Join the More Money & Freedom Coaching Programma en ik geef je maandelijks de juiste inzichten en adviezen om met je bedrijf te blijven groeien in omzet en vrijheid. Je hoeft niet nog harder te rennen, leer slimmer online ondernemen.

Visual More Money Freedom Coaching Programma
Mastermind

business coaching

Play Bigger Mastermind

In deze Mastermind geef ik je vele adviezen en inzichten om jouw bedrijf sneller via online kanalen te laten groeien en word je hier ook maandelijks in begeleid. Geschikt voor ondernemers die willen doorgroeien naar jaren van >€100.000 omzet. Ik leer je in deze Mastermind vooral ook wat NU goed werkt, want marketing verandert continu. Ik ga je helpen om slimmer online te ondernemen, op alle facetten. Deze Mastermind wordt jouw stok achter de deur om te blijven werken aan jezelf en de groei van jouw bedrijf! 

1:1 Coachingstraject

Boost your business online

In dit intensieve 1:1 coachingstraject duiken we dieper in op je masterclasses, challenges, funnels en strategieën die je nu implementeert en welke kansen er nog meer voor jou liggen. Zodat je nog méér resultaat (lees: omzet) hieruit gaat halen. Blijven sleutelen zorgt voor meer rendement. Je ontvangt 1:1 coaching en begeleiding van mij, waardoor je veel sneller zult groeien.

naomi beusink

Wat anderen zeggen

5/5

“Als online ondernemer heb ik geïnvesteerd in de online training ‘winnen met funnels’. Deze training heeft me geholpen om verschillende funnels eindelijk helemaal op punt te zetten van A tot Z waardoor de klantenbeleving niet alleen meer geautomatiseerd is maar vooral ook veel professioneler. Het is een heel volledige training die erg toegankelijk is en logisch is opgebouwd, waar zowel aandacht is voor het technische aspect, maar ook voor het inhoudelijke zoals het schrijven van emails. Zonder deze training was ik er nooit alleen uitgekomen.”

Annemie De Cock

Liefdesrelatie Coach

5/5

“Ik heb met veel marketing & sales professionals gewerkt maar Naomi blijft bij haar zelf en dat doet ze heel erg goed. Ze vertaalt behoefte naar concrete doelstellingen en interpreteert producten en diensten op de juiste wijze. Naomi heeft een doelgroepanalyse, marketingplan en online strategie bepaald voor ons. De uitkomsten zijn verbluffend en heb zelfs Naomi gevraagd even de advertenties en berichten op “pauze” te zetten. Het werd te veel aan offerte aanvragen en daadwerkelijke orders.”

Ben Jansen

Eigenaar Slimmefolie

5/5

“Voor mijn zwangerschapsverlof ben ik op zoek gegaan naar een professional die mij kon helpen met de ADS. Ik heb met een aantal partijen contact gehad, maar had gelijk een klik met Naomi. De reden hiervoor was o.a. haar expertise (veel ervaring) en gedreven houding. Ze weet echt waar ze over praat en handelt snel. Haar terugkoppelingen zijn duidelijk en praktisch zodat je ook direct aan de slag kunt met haar tips. Ondanks mijn verlof heeft mijn bedrijf door kunnen groeien én heb ik dit ook echt los kunnen laten. Dankjewel Naomi voor deze fijne samenwerking, op naar (nog) meer mooie resultaten!”

Loes Waanders

Msc. Orthopedagoog

Scroll naar boven