Hoe ik je kan helpen:

Waarom blijven aanmodderen…. als je bewezen strategieën kunt volgen die jouw bedrijf veel sneller laten groeien in meer naamsbekendheid, leads, offerte-aanvragen, bestellingen, nieuwe klanten, omzet én vrijheid? Op onderstaande manieren kan ik jou hierbij helpen! Stel jouw groei niet langer meer uit. Start vandaag nog!

Online academy

Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram (Meta)

Leer in mijn online academy hoe jij jouw bereik binnen no-time verdubbelt en je bedrijf veel sneller via Facebook en Instagram (Meta) kunt laten groeien. Zodat je maandelijks consistent nieuwe leads, offerte-aanvragen, bestellingen en nieuwe klanten blijft aantrekken.

winstgevend adverteren transparant
Winnen met Funnels transparant

Online training

Winnen met Sales Funnels

Bespaar veel tijd aan marketing, door te werken met automatiseringen en sales funnels. In Winnen met Sales Funnels leg ik je precies uit hoe jij winstgevende sales funnels neerzet voor jouw bedrijf. Speciaal voor coaches, dienstverleners en online ondernemers die meer impact willen maken én vrijheid willen gaan ervaren dankzij automatiseringen.

The club

The Advertising Club

In the Advertising Club delen wij maandelijks onze inzichten en de best practices wat anno nu goed werkt als je adverteert op Facebook & Instagram (of dit van plan bent te gaan doen). Zodat je niet zelf onnodig veel euro’s verspilt aan dingen die niet werken en sneller gaat groeien in naamsbekendheid, website traffic, leads, bestellingen en omzet. 

Ontdek maandelijks de bewezen best practices!

Advertising Club
Winnen met e mail copywriting

Ontvang vele fijne templates

Winnen met E-mail copywriting

“The Money is in the List”. Vast al eens van gehoord? E-mailmarketing is nog steeds het nr. 1 marketing middel om veel meer klanten en omzet te realiseren. Maar alleen als je e-mails converteren… Ontvang talloze email templates die bewezen effectief zijn. Je kunt deze binnen 5 min. overnemen.

5 dagen lang coach ik je verder

SCALE your Ads

Heb je al enige ervaring met adverteren op Facebook & Instagram? Weet je hoe je diverse campagnes moet opzetten en runnen, maar heb je het gevoel dat er nog veel meer resultaat uit te halen valt? Volg SCALE your Ads. 5 dagen lang help ik je (elke dag 1 uurtje). In je eigen tempo te volgen. 

SCALE your Ads
Ad account goed inrichten voor meer resultaat

MINI CURSUS

AD ACCOUNT GOED INSTELLEN

Je wilt starten met het adverteren of je adverteert al even maar bent bang dat je bepaalde dingen over het hoofd ziet. In deze online mini cursus leg ik je stap voor stap uit hoe je jouw advertentieaccount op Facebook & Instagram (Meta) goed instelt: Business Manager, Facebook Pixel, Conversions API en om alles beter door te meten.

Wat anderen zeggen

5/5

“Als online ondernemer heb ik geïnvesteerd in de online training ‘winnen met funnels’. Deze training heeft me geholpen om verschillende funnels eindelijk helemaal op punt te zetten van A tot Z waardoor de klantenbeleving niet alleen meer geautomatiseerd is maar vooral ook veel professioneler. Het is een heel volledige training die erg toegankelijk is en logisch is opgebouwd, waar zowel aandacht is voor het technische aspect, maar ook voor het inhoudelijke zoals het schrijven van emails. Zonder deze training was ik er nooit alleen uitgekomen.”

Annemie De Cock

Liefdesrelatie Coach

5/5

“Ik heb met veel marketing & sales professionals gewerkt maar Naomi blijft bij haar zelf en dat doet ze heel erg goed. Ze vertaalt behoefte naar concrete doelstellingen en interpreteert producten en diensten op de juiste wijze. Naomi heeft een doelgroepanalyse, marketingplan en online strategie bepaald voor ons. De uitkomsten zijn verbluffend en heb zelfs Naomi gevraagd even de advertenties en berichten op “pauze” te zetten. Het werd te veel aan offerte aanvragen en daadwerkelijke orders.”

Ben Jansen

Eigenaar Slimmefolie

5/5

“Voor mijn zwangerschapsverlof ben ik op zoek gegaan naar een professional die mij kon helpen met de ADS. Ik heb met een aantal partijen contact gehad, maar had gelijk een klik met Naomi. De reden hiervoor was o.a. haar expertise (veel ervaring) en gedreven houding. Ze weet echt waar ze over praat en handelt snel. Haar terugkoppelingen zijn duidelijk en praktisch zodat je ook direct aan de slag kunt met haar tips. Ondanks mijn verlof heeft mijn bedrijf door kunnen groeien én heb ik dit ook echt los kunnen laten. Dankjewel Naomi voor deze fijne samenwerking, op naar (nog) meer mooie resultaten!”

Loes Waanders

Msc. Orthopedagoog

Scroll naar boven