Referenties & Resultaten

google logo
5/5

Naomi is oprecht betrokken en gaat voor het beste resultaat.

“Naomi is een echte vakvrouw. Ze heeft verstand van zaken en weet haar kennis op een prettige manier over te brengen. Naomi is oprecht betrokken en gaat voor het beste resultaat.”

Lucienne Gravestein

Eigenaar en Coach van De Nieuwe IB Opleiding

Na een periode van samenwerken kwam er meteen forse verhoging in het aantal leads en aanvragen.

“Met Naomi samenwerken is echt een enorme aanrader. Na een periode van samenwerken kwam er meteen forse verhoging in het aantal leads en aanvragen.”

Dirk Beens

Eigenaar Het Vloerenmagazijn

Ik ben super tevreden met de samenwerking met Naomi! Ze heeft goede inbreng en onderbouwing! Daarnaast is het super fijn dat ze zo goed bereikbaar is en snel reageert!

“Ik ben super tevreden met de samenwerking met Naomi! Ze heeft goede inbreng en onderbouwing! Daarnaast is het super fijn dat ze zo goed bereikbaar is en snel reageert! We werken nu een half jaar samen en ik ben benieuwd waar we aankomend jaar naar kunnen groeien!”

Vivian Heemskerk

Eigenaar VIVE Huidtherapie

Het heeft een aantal goede leads opgeleverd. Heel erg bedankt.

“Super geholpen bij het adverteren op Facebook voor onze B&B Het Centrum Weurt. Het heeft een aantal goede leads opgeleverd. Heel erg bedankt.”

Amanda Zegers

B&B Het Centrum Weurt


Naomi helpt mij met mijn advertenties op Facebook en Instagram. Ook hier toont ze haar professionele kennis enerzijds en haar persoonlijke aanpak anderzijds.

“Als online ondernemer heb ik geïnvesteerd in de online training ‘winnen met funnels’. Deze training heeft me geholpen om verschillende funnels eindelijk helemaal op punt te zetten van A tot Z waardoor de klantenbeleving niet alleen meer geautomatiseerd is maar vooral ook veel professioneler. Het is een heel volledige training die erg toegankelijk is en logisch is opgebouwd, waar zowel aandacht is voor het technische aspect, maar ook voor het inhoudelijke zoals het schrijven van emails. Zonder deze training was ik er nooit alleen uitgekomen. Naomi helpt mij ook met mijn advertenties op Facebook en Instagram. Ook hier toont ze haar professionele kennis enerzijds en haar persoonlijke aanpak anderzijds. Ik voel me gesteund in elke stap die ik zet en er wordt kort op de bal gespeeld om mijn saleswebinar echt te doen slagen. Er is regelmatig overleg via telefoon en mail wat voor mij persoonlijk een enorme verademing is. Ik kan Beusink Marketing sterk aanbevelen.”

Annemie De Cock

Liefdesrelatie Coach

Mijn eerste eigen gemaakte advertentie aan de hand van de video’s van Naomi draaide als een malle! Dank je wel Naomi.

“Ik ben de online cursus Facebook & Instagram adverteren van Naomi gaan volgen. Niet klakkeloos voor Naomi gekozen maar echt rond gekeken wie biedt wat aan. Naomi geeft voor weinig geld veel waarde weg. De cursus is overzichtelijk en stap voor stap om ook een leek als ik door het proces heen te helpen. Vak apart hoor dat adverteren op Facebook en Instagram maar Naomi weet echt waar ze het over heeft. Mijn eerste eigen gemaakte advertentie aan de hand van de video’s van Naomi draaide als een malle! Dank je wel Naomi.”

Renate Pit-du Pont

Renate Pit Photography

Zij ontneemt me zoveel werk uit handen maar nog het belangrijkste zij zorgt voor resultaat. Sinds ik met haar werk verdubbelt mijn omzet elke maand 🙂 no joke.

“Ik werk nu een paar maanden samen met Naomi en ik zou echt oprecht niet meer zonder haar kunnen/willen. Zij is expert in haar vakgebied. Zij maakt al mijn Facebooks ads in orde, is constant bezig met optimalisering, geeft heel duidelijk inzicht in resultaten en cijfers en binnenkort pakt ze mijn funnel aan! Zij ontneemt me zoveel werk uit handen maar nog het belangrijkste zij zorgt voor resultaat. Sinds ik met haar werk verdubbelt mijn omzet elke maand 🙂 no joke. Daarnaast is ze altijd bereid om mee te denken over alles. Kortom een topper!”

Dzanella Tihic

Manifestatie & Mindset Coach

Ik heb met veel marketing & sales professionals gewerkt maar Naomi blijft bij haar zelf en dat doet ze heel erg goed.

“Naomi heeft onze onderneming goed doorgelicht en onze behoeften inzichtelijk gemaakt. Dat doet ze op een heel eigen wijze manier. Ik heb met veel marketing & sales professionals gewerkt maar Naomi blijft bij haar zelf en dat doet ze heel erg goed. Ze vertaalt behoefte naar concrete doelstellingen en interpreteert producten en diensten op de juiste wijze. Naomi heeft een doelgroepanalyse, marketingplan en online strategie bepaald voor ons. Op basis daarvan heeft zij zowel de uitvoering als regie volledig naar haar toegetrokken. De uitkomsten zijn verbluffend en heb zelfs Naomi gevraagd even de advertenties en berichten op “pauze” te zetten. Het werd te veel aan offerte aanvragen en daadwerkelijke orders. Dank!”

Ben Jansen

Eigenaar Slimmefolie

Wat ik enorm waardeer is haar meedenken in hoe het nog beter kan. Ze blijft onderzoeken en testen totdat het beste resultaat wordt bereikt. Ben meer dan tevreden!

“Naomi van Beusink Marketing verzorgt al meer dan een jaar de advertenties van mijn bedrijf HSP & WERK. Dat doet ze deskundig, betrokken, passend bij de ontwikkelingen van m’n bedrijf en bij mij als persoon. Wat ik enorm waardeer is haar meedenken in hoe het nog beter kan. Ze blijft onderzoeken en testen totdat het beste resultaat wordt bereikt. Ben meer dan tevreden!”

Esther Kaastra

Coach voor Hoogsensitieve professionals

Ik zocht een online training die meer dan alleen de basis van Facebook adverteren kon geven. Naomi laat je dit ook echt zien. Stap voor stap en heel transparant.

“Ik zocht een online training die meer dan alleen de basis van Facebook adverteren kon geven. Eentje waarbij je ook antwoord krijgt op de vragen “maar hoe dan” en “wanneer schaal je precies op en naar welke cijfers kijk je dan”? Naomi laat je dit ook echt zien. Stap voor stap en heel transparant.”

Berthine de Ruiter

Eigenaar Meer Klanten uit Online

We hebben fijn samengewerkt en veel traffic kunnen genereren. Mede daardoor hebben we alle beschikbare kavels vlot kunnen verkopen.

“Naomi heeft voor de gemeente Moerdijk de online promotie van een nieuwe woonwijk in Fijnaart verzorgd. Ze draaide online campagnes en creëerde content. Onder andere berichten voor Facebook en Instagram, blogs en e-mail nieuwsbrieven. We hebben fijn samengewerkt en veel traffic kunnen genereren. Mede daardoor hebben we alle beschikbare kavels vlot kunnen verkopen.”

Connie Polak

Online Marketeer Gemeente Moerdijk

Je hebt ons in eigenlijk een korte tijd, op een luchtige manier verder gebracht in onze mogelijkheden voor adverteren.

“Ik vond het een boeiende training over adverteren waarin we handige tips hebben gekregen. Je hebt ons in eigenlijk een korte tijd, op een luchtige manier verder gebracht in onze mogelijkheden voor adverteren. Ik zou het anderen dan ook aanraden die meer willen halen uit hun geld en uit de mogelijkheden op Facebook en Instagram.”

Rob van Gool

Online Marketeer Gemeente Moerdijk

Naomi geeft duidelijke uitleg en heldere voorbeelden waarmee ik uiteindelijk veel meer te weten ben gekomen over adverteren op social media en hiermee al na een paar weken mooie resultaten heb behaald voor mijn bedrijf!

“Voor mijn bedrijf wilde ik meer leren over PR op social media. Via via kwam ik terecht bij Beusink Marketing en koos ik voor de training ‘Winstgevend adverteren op Facebook en Instagram’. Naomi geeft duidelijke uitleg en heldere voorbeelden waarmee ik uiteindelijk veel meer te weten ben gekomen over adverteren op social media en hiermee al na een paar weken mooie resultaten heb behaald voor mijn bedrijf!”

Anne Schonewille-Ubbink

Eigenaar Klimbos Survival Winterswijk

Samenwerken met Naomi is echt de beste keus ever! Ze is scherp. Duidelijk, denkt met je mee en super behulpzaam.

“Samenwerken met Naomi is echt de beste keus ever! Ze is scherp. Duidelijk, denkt met je mee en super behulpzaam. En ze heeft ook nog eens heel veel kennis en dat geeft mij als ondernemer heel veel rust! Kortom ik ben heel erg blij met onze samenwerking en zou haar absoluut aanbevelen. De juiste mix tussen doen, adviseren en kwaliteit leveren. Dank Naomi, op een nog een lange samenwerking samen!”

Floor Keereweer

Female Leadershipmentor


Ze heeft veel kennis van zaken, denkt proactief met je mee, ze komt haar afspraken na en is communicatief ook zeer goed.

“Ik ervaar de samenwerking met Naomi als onwijs prettig. Ze heeft veel kennis van zaken, denkt proactief met je mee, ze komt haar afspraken na en is communicatief ook zeer goed.

Wat ik sinds onze samenwerking merk is dat ik een stuk zichtbaarder ben geworden. Mensen weten mij nu beter te vinden. Tevens is de conversie vanuit de funnels nu vele malen beter dan toen ik mijn “oude” funnels nog had.”

Kim Minten

Technisch expert Online Academies

Wat ik zo fijn aan haar vind is dat ze zo lekker met beide benen op de grond staat. Wat ik ook waardeer is dat ze makkelijk te bereiken is voor vragen.

“Naomi denk graag actief met je in oplossingen voor je aanbod. Wat ik zo fijn aan haar vind is dat ze zo lekker met beide benen op de grond staat. Wat ik ook waardeer is dat ze makkelijk te bereiken is voor vragen.”

Nancy van den Heuvel

Mindset Coach

Ze helpt op een persoonlijke en prettige manier te adverteren op een manier die bij mij past (niet zo dwingend), ze zorgt er voor dat mijn bedrijf zo wordt voorgesteld zoals het werkelijk is.

“Naomi heeft mij ontzettend fijn geholpen tijdens onze langere samenwerking. We hebben prachtige resultaten geboekt! Ze helpt op een persoonlijke en prettige manier te adverteren op een manier die bij mij past (niet zo dwingend), ze zorgt er voor dat mijn bedrijf zo wordt voorgesteld zoals het werkelijk is. Onlangs deze samenwerking afgetopt met een zeer waardevolle training waarin ik zelf heb geleerd hoe ik mijn marketing zelf kan gaan doen. Ik kom nog zeker in de toekomst terug voor verdieping en als ik hulp nodig heb bij een campagne.”

Dianne Juijn

Eigenaar/Fotograaf Stories of Light


In een super interessant 1-op-1 traject heeft Naomi mij getraind op het gebied van adverteren op Facebook en Instagram.

“In een super interessant 1-op-1 traject heeft Naomi mij getraind op het gebied van adverteren op Facebook en Instagram. Ze heeft me laten zien hoe ik een campagne opzet, doelgroepen aanmaak en op welke metrics ik moet letten wanneer ik een campagne uitzet. Ontzettend leerzaam en Naomi begeleidt dit traject op een prettige manier.”

Chantal Bannink

Online Marketeer

Naomi is elke euro van de investering waard! De 1 op 1 VIP dag was voor mij na 1 uur al een groot succes.

“Naomi is elke euro van de investering waard! De 1 op 1 VIP dag was voor mij na 1 uur al een groot succes. Naomi is heel praktisch en geeft enorm handige tips. Ze neemt je tijdens deze dag aan de hand mee en geeft informatie, helpt je om een begin te maken aan adverteren en het instellen van bepaalde accounts en beantwoordt geduldig en duidelijk alle vragen. Ik ben een zeer tevreden klant!”

Mandy Oomens

Coach voor Leraren

Ze weet echt waar ze over praat en handelt snel. Haar terugkoppelingen zijn duidelijk en praktisch zodat je ook direct aan de slag kunt met haar tips.

“Voor mijn zwangerschapsverlof ben ik op zoek gegaan naar een professional die mij kon helpen met de ADS. Ik heb met een aantal partijen contact gehad, maar had gelijk een klik met Naomi. De reden hiervoor was o.a. haar expertise (veel ervaring) en gedreven houding. Ze weet echt waar ze over praat en handelt snel. Haar terugkoppelingen zijn duidelijk en praktisch zodat je ook direct aan de slag kunt met haar tips. Ondanks mijn verlof heeft mijn bedrijf door kunnen groeien én heb ik dit ook echt los kunnen laten. Dankjewel Naomi voor deze fijne samenwerking, op naar (nog) meer mooie resultaten!”

Loes Waanders

Msc. Orthopedagoog

Ze is nu ruim een half jaar betrokken bij onze Facebook campagnes en ze is zeer pro-actief, zorgt dat ze steeds weer nieuwe dingen verzint, erg flexibel in de samenwerking en professioneel.

“Erg prettig samenwerken met Naomi. Ze is nu ruim een half jaar betrokken bij onze Facebook campagnes en ze is zeer pro-actief, zorgt dat ze steeds weer nieuwe dingen verzint, erg flexibel in de samenwerking en professioneel. Aanrader dus!”

Cathelijne Wildervanck

Eigenaar de Eerste Verdieping Opleidingen


ondernemers geholpen
0 +
Ad Spend
+ 0 ,-
verkochte cursussen
0 +

Resultaten

Resultaat
Resultaat
Resultaat
Omzet april
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat

Deze ondernemers gingen je o.a. voor

simone levie
lucienne gravestein
de eerste verdieping opleidingen
vive huidtherapie
gewooncaat interieur logo
koh cosmetics
hogeschool arnhem en nijmegen
marieke plant
sofie de bleser
herome logo
groeihelden
het vloeren magazijn
tessa de vries logo
hsp en werk
loes waanders logo
gemeente moerdijk

Wil je ook sneller groeien via het internet?

Ik help je graag op volgende manieren:

Online academy

Winstgevend Adverteren Op Facebook en Instagram (Meta)

In de online academy laat ik je zien hoe je binnen no-time je bereik kunt verdubbelen, en kunt groeien in leads, offerte-aanvragen, bestellingen en meer omzet. Dankzij de inzet van Facebook & Instagram (Meta) advertenties. 

Online academy

Sales funnels bouwen voor meer vrijheid

Bespaar veel tijd, door te werken met sales funnels (automatiseringen). In deze online academy ontdek je hoe je diverse sales funnels neerzet, welke email templates goed converteren en zet je systemen neer die zorgen voor meer leads, fans, klanten en vrijheid.

5 dagen lang coach ik je

SCALE your Ads

Heb je al enige ervaring met adverteren op Facebook & Instagram? Weet je hoe je diverse campagnes moet opzetten en runnen, maar heb je het gevoel dat er nog veel meer resultaat uit te halen valt? Volg SCALE your Ads. 5 dagen lang help ik je (elke dag 1 uurtje). In je eigen tempo te volgen. 

The Club

the Advertising Club

In the Advertising Club delen wij maandelijks onze inzichten en de best practices wat anno nu goed werkt als je adverteert op Facebook & Instagram (of dit van plan bent te gaan doen). Zodat je niet zelf onnodig veel euro’s verspilt aan dingen die niet werken en sneller gaat groeien in naamsbekendheid, website traffic, leads, bestellingen en omzet. 

Ontdek maandelijks de bewezen best practices!

Mini cursus

AD Account goed instellen

Je wilt starten met het adverteren of je adverteert al even maar bent bang dat je bepaalde dingen over het hoofd ziet. In deze online mini cursus leg ik je stap voor stap uit hoe je jouw advertentieaccount op Facebook & Instagram (Meta) goed instelt: Business Manager, Facebook Pixel, Conversions API en om alles beter door te meten.

Must-have e-mail templates

Winnen met E-mail Copywriting

“The Money is in the List”. Vast al eens van gehoord? E-mailmarketing is nog steeds het nr. 1 marketing middel om veel meer klanten en omzet te realiseren. Maar alleen als je e-mails converteren… Ontvang talloze email templates die bewezen effectief zijn. Je kunt deze binnen 5 min. overnemen.

Scroll naar boven