Wil jij in 2024 gaan knallen met je bedrijf en harder groeien in leads en omzet?

Schrijf je dan in voor de ADS ACCELERATOR JAARTRAJECT!

Samen gaan we 1 jaar lang werken aan jouw business, zodat je gegarandeerd groeit in naamsbekendheid, websiteverkeer, leads, bestellingen en omzet.

Wat houdt het ADS ACCELERATOR JAARTRAJECT Precies in?

Wat anderen zeggen

5/5

“Ik vond het super super fijn! Een live dag bij het jaartraject vind ik ook echt een mega toegevoegde waarde. Er zijn veel gratis cursussen en webinars te volgen maar zeker al die technische instellingen leer je dan niet. Ik heb geleerd hoe alle technische instellingen werken, de hele flow van campagnes opzetten en alles valt nu op zijn plek. Ik zou het anderen absoluut aanraden, omdat het je heel veel tijd scheelt om alles zelf uit te zoeken en in te stellen.”

Maartje Beckers

Kids Go Travel

5/5

“De live dag was super goed georganiseerd. Goede uitleg. Heel interessant, denk dat er veel uit te halen valt. Ik heb geleerd hoe ik kan targetten, en alle informatie achter de schermen hoe het werkt. Ik zou het anderen zeker aanraden.”

Ruud Nijssen

Gezond Water Drinken

5/5

“Erg leerzaam, leuk, duidelijk en transparant. Ik heb geleerd over de verschillende manieren om te adverteren en hoe je ook specifieke doelgroepen goed kunt benaderen. Ik zou het anderen zeker aanraden omdat het leerzaam is en je ook echt verschillende handvaten en informatie krijgt over hoe het werkt. Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot een online leeromgeving waar veel informatie in terug te vinden is.”

Yunes Assaih

Luna Amsterdam

5/5

“Ik heb erg veel geleerd. Er is een wereld voor mij open gegaan m.b.t. Facebook en Instagram adverteren. Vooral ook het stuk retargeting was nieuw voor mij. Ik zou het anderen zeker aanraden wil je het professioneel en goed aanpakken”

Elma Verhouden

Kees Verhouden Meubelen

5/5

“Ik vond het erg leerzaam. Veel informatie en een duidelijke opbouw. Ook ruim de gelegenheid tot vragen stellen. Ik heb alles geleerd van 0 kennis naar het opzetten van een campagne, bijsturen, analyseren. En ook het instellen van alles. Ik raad het anderen meer dan aan omdat er ook een live dag bij zit en je dan echt veel meer leert dan alles zelf uitzoeken via youtube video’s en er is ook ruimte om vragen te stellen als je vastloopt”

Jill Latimer

Gezond Water Drinken

5/5

“Interessant en veel informatie ontvangen. Ik heb ontdekt dat er veel mogelijk is en hoe ik alles inzet als het gaat om conversie downloads, een advertentie funnel neerzetten en hoe je een workshop bijvoorbeeld sneller vult.”

Sandra Klein Lenderink

Meer Leven Financiële Planning

5/5

“Ik vond het erg fijn omdat tijdens de live dag alles beter wordt uitgelegd. Ik zou het anderen zeker aanraden!”

Mmantokona Langenoen

Wayei Safari

5/5

“De live dag was erg leuk en veel ontdekt. Mooie locatie, lekkere lunch. Ik heb alles geleerd rondom Facebook en Instagram advertenties en slimme shortcuts. Ik zou het anderen zeker aanraden omdat zelf doen veel te veel tijd kost en leren van iemand die veel ervaring heeft is natuurlijk top!”

Daniëlle Stegeman

Huid en Hormonen

5/5

“De live dag was super fijn omdat we alles door hebben gelopen en je meteen vragen kon stellen. Alles is ook duidelijk uitgelegd. Al mijn vragen zijn beantwoord en hoe ik kan opschalen en op welke cijfers ik moet letten. Ik zou het anderen zeker aanraden omdat het toch beter wordt uitgelegd als het live is en je vragen kunt stellen.”

Linda Jakobsen

Linda’s Fashion

5/5

“Ik vond de live dag erg informatief en duidelijk! Fijn dat je ook vragen kunt stellen en ik zou het anderen meer dan aanraden!”

Mark van en Akker

Rozemarijn Cosmetics

Voor wie is het jaartraject geschikt?

Het Ads Accelerator Jaartraject is speciaal voor ondernemers die sneller willen groeien in leads, aanvragen, bestellingen en omzet. Als je organisch zichtbaar bent, en tijd en geld investeert in social marketing maar zoekt naar die groeiversnelling, dan is dit jaartraject iets voor jou! Belangrijk: je hebt al een werkende website en bent enig zins actief op social media maar je hebt het gevoel dat het nog veel sneller en slimmer kan om door te groeien naar een ton of meer per jaar.

Dirk Beens
5/5

"In het afgelopen half jaar heb ik al +€400.000 omzet gedraaid, alleen door te adverteren op social media."

+€400.000 omzet in één half jaar:

Dirk kwam bij mij met de vraag of ik hem kon helpen om zijn bedrijf sneller via het internet te laten groeien. Hij deed op dat moment aan geen enkele vorm van marketing. Ook organisch was hij niet actief. Via-via kwam kwam hij zo af en toe aan nieuwe klanten. Hij was toe aan een volgende stap. Ik dacht met hem mee over welke strategieën interessant konden zijn voor hem om te volgen en werkte dit uit. Vervolgens gingen we aan de slag met het adverteren op social media. Enkele maanden nadat de online advertenties live gingen moest hij al gelijk 3 mensen in de sales aannemen en groeide hij naar maanden van steady +€150.000 omzet. Inmiddels runt hij een team van 15 man.

“Ik was eerst best sceptisch of adverteren op social media wel iets zou zijn voor mijn bedrijf. Maar ik zou nu niet meer zonder kunnen en willen. Er komen nu maandelijks meer dan 300 warme leads binnen, alleen door te adverteren op social media. En in het afgelopen half jaar heb ik +€400.000 omzet gedraaid!”

5/5

+5000 cursussen en online programma’s verkocht door te adverteren via o.a. Facebook en Instagram (Meta)

“Naomi heeft veel kennis en ervaring met het draaien en optimaliseren van advertenties. Ze werkt snel en nauwkeurig. Mede dankzij het draaien van de Ads op Facebook en Instagram hebben we al meer dan 5000 cursussen en online producten verkocht en daarmee ouders geholpen naar meer rust in hun gezin!”

Loes

petra
5/5

“Wij zijn ontzettend blij met de 1 op 1 coaching die wij hebben gehad van Naomi. Buiten het feit dat zij ervaren en kundig is, heeft ze ons weer vertrouwen gegeven in het online adverteren.”

“Wij zijn ontzettend blij met de 1 op 1 coaching die wij hebben gehad van Naomi. Buiten het feit dat zij ervaren en kundig is, heeft ze ons weer vertrouwen gegeven in het online adverteren. Haar rustige manier van uitleg, duidelijke en vooral vakkundigheid maakt dat wij weer enthousiast zijn om te adverteren. De coaching was iedere euro waard. Wij gaan zeker verder met Naomi en kunnen iedereen haar trainingen en coaching programma’s aanraden. Het is iedere investering waard!”

Paula de Jong

Eigenaar Pink Boutique

T.w.v. €11.597,-

Nu voor slechts €2500 excl. BTW
voor ÉÉn heel jaar lang begeleiding!

(Er is beperkt plek)

Over Mij:

Hi, mijn naam is Naomi Beusink. Al jaren help kleine en grote bedrijven om sneller via het internet te groeien. Zo heb ik met mijn marketing agency al miljoenen besteed aan online advertenties en honderden sales funnels mogen bouwen. Mijn missie? Jou helpen om je bedrijf sneller te laten groeien via online kanalen. Op een lichtere manier.

Echt, je hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te maken voor jezelf!

Implementeer bewezen systemen en strategieën, zet advertenties in, en bouw eenmalig een sales funnels die je continu nieuwe leads oplevert. Om vervolgens van deze leads klanten te maken.

In de praktijk zie ik veel ondernemers die dagelijks ontzettend veel tijd kwijt zijn aan hun online marketing waarbij het nog te weinig oplevert. TikTok video’s opnemen, Reels maken, Live gaan, bloggen, SEO…

Zo zonde! Het kan vaak zoveel makkelijker en eenvoudiger. Als je behoefte hebt om het slimmer aan te pakken om je bedrijf sneller te laten groeien, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

naomi beusink

T.w.v. €11.597,-

NU VOOR SLECHTS €2500 EXCL. BTW
VOOR ÉÉN HEEL JAAR LANG BEGELEIDING!

(Er is beperkt plek)

Scroll naar boven