Handige tools & systemen

Op deze pagina vind je handige tools en systemen die jouw leven als ondernemer een stuk gemakkelijker maken. Met als doel meer leads en klanten te realiseren én meer vrijheid te ervaren. Want waarom nog alles handmatig doen, als je ook veel in je bedrijf kunt automatiseren? Deze tools gebruik ik zelf wekelijks met erg veel plezier!

webinargeek logo

WebinarGeek

De ondernemers die ik met mijn marketing agency Beusink Marketing heb mogen helpen om van een paar duizend euro per maand naar +€10K en soms wel +€100K maanden te groeien, hadden één ding allemaal gemeen: ze gaven allemaal maandelijks webinars of challenges via tools zoals WebinarGeek. Met een webinar kun jij je omzet en expertstatus namelijk binnen no-time flink vergroten. Het is één van de meest slimme strategieën om veel sneller via het internet te groeien. Wil jij webinars gaan geven, maar vraag jij je af welke tool fijn is? WebinarGeek is super gebruiksvriendelijk én betaalbaar. Daarnaast houdt WebinarGeek ook gelijk interessante data voor je bij, denk aan: aantal bezoekers, inschrijvingen, kijkers en conversieratio’s. Verder kun je via WebinarGeek herinneringsmails instellen, zodat zoveel mogelijk mensen komen opdagen (show-up rate%). En ook kun jij je salespages er gelijk aan koppelen. WebinarGeek is echt een fijne alles-in-1 tool om winstgevende webinars mee te geven.

Hier vind je meer informatie over WebinarGeek (incl. een gratis trial) >>

plug and pay logo

Plug & Pay

Een fijn betaalsysteem is Plug & Pay. Je kunt er zoveel meer mee dan andere betaalpagina’s. Het opmaken van een betaalpagina is super eenvoudig, omdat je uit veel standaard templates kunt kiezen. Verder kun je ook kassakoopjes en upsells toevoegen om de orderwaarde te verhogen. Echt een aanrader voor als je een coach of kennis expert bent en online programma’s of werkboeken verkoopt. De ervaring leert dat soms wel 30-40% van het aantal mensen dat een bestelling plaatst ook het kassakoopje toevoegt. Hallo meer omzet én winst!

Probeer via deze link Plug & Pay nu gratis uit >>

mailblue logo

MailBlue

Als je me al even kent, dan weet je dat ik fan ben van sales funnels bouwen in MailBlue. Heb je een gratis e-book, webinar of andere weggever om de doelgroep kennis met je te laten maken en je mailinglijst te vergroten? Dan wil je de weggever na aanvraag bij hen aanleveren en ze vervolgens ook per mail blijven inspireren. In MailBlue hoef je dit maar één keer op te zetten. Om vervolgens continu top of mind bij de doelgroep te blijven en bijvoorbeeld wekelijks (of één keer per maand, net wat jij wilt) automatisch door MailBlue een mail te laten versturen. MailBlue is dé marketingtool om veel efficiënter met je kostbare tijd als ondernemer om te gaan en online marketing veel slimmer in te zetten. Je moet het zien als een website: die bouw je ook één keer en levert je vervolgens telkens nieuwe aanvragen op. Zo werkt dit ook bij een funnel die je één keer opzet. Daarnaast kun je met MailBlue écht geavanceerde e-mail funnels bouwen, en ook bijvoorbeeld kopers uitsluiten of A/B tests uitvoeren.

Hier kun je een gratis trial aanvragen van MailBlue >>

leadpages logo

Leadpages

Wil jij binnen no-time een landingspagina maken zonder hiervoor elke keer een websitebouwer te moeten schakelen? Dat is mogelijk met LeadPages! Dit is een tool die ik veel gebruik als ik even geen websitebouwer wil inschakelen en snel een pagina live wil hebben. Daarnaast hebben landingspagina’s die via LeadPages zijn opgemaakt vaak ook een hoog conversieratio. Er is ontzettend veel mogelijk met de tool LeadPages. En binnen no-time heb je met LeadPages jouw landingspagina gebouwd!

Hier vind je meer informatie over LeadPages >>

Canva Logo

Canva

Wil je niet te veel geld uitgeven aan het inschakelen van een graphic designer voor je social media posts of advertenties? Of vind je het gewoon super leuk om zelf iets moois in elkaar te zetten? Dan is Canva dé tool die je absoluut eens wilt uitproberen. Canva is super gebruiksvriendelijk en de gratis versie heeft vele fijne functies om iets moois op te maken voor je online communicatie uitingen. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

Probeer Canva eens gratis uit >>

meta logo

Meta (Facebook/Instagram) Business Manager

Sneller groeien via het internet? Dan kun je er haast niet omheen om ook online advertenties in te zetten. Althans, als je sneller wilt groeien én hierbij ook je vrijheid wilt behouden. Via de Meta (Facebook/Instagram) Business Manager kun je online campagnes draaien op Facebook en Instagram. Na meer dan €3.800.000 miljoen geïnvesteerd te hebben in het draaien van succesvolle social media campagnes zou het gek zijn als deze tool zou missen in dit rijtje ;-). Dagelijks werk ik met de Meta (Facebook/Instagram) Business Manager. Ik kan je absoluut aanraden om online advertenties voor jouw bedrijf te gaan draaien, om sneller meer impact te maken en veel sneller te groeien in meer leads, klanten én vrijheid.

Hier vind je meer informatie over de Meta Business Manager >>

winstgevend adverteren e book

Gratis E-book Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram

Wil je gaan adverteren op Facebook en Instagram om meer leads en klanten aan te trekken en je bereik te vergroten? Dan wil je natuurlijk zeker weten dat je het goed aanpakt en je niks over het hoofd ziet. Speciaal voor jou heb ik daarom een gratis e-book opgemaakt “Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram” met meer dan 16 pagina’s met do’s en don’ts als je van plan bent om te gaan adverteren. Het e-book is al +5000 keer gedownload. Ben jij de volgende? Vraag hem nu gratis aan. Jouw doelgroep zit te wachten op jouw verhaal en aanbod. Bereik veel meer mensen door vandaag nog te gaan adverteren op Facebook en Instagram!

Download hier het gratis e-book >>

Scroll naar boven