maandelijks adviezen & coaching

More Money & Freedom Club

Maandelijks geef ik je praktische to-the-point inzichten & adviezen. Ik deel wat anno nu goed werkt in marketingland: welke strategieën, de trends/ontwikkelingen, businessmodellen.. Ik breng je continu op de hoogte en blijf je maandelijks uitdagen!

Join the More Money & Freedom Coaching Programma

Visual More Money Freedom Coaching Programma

De markt verandert continu… en snel ook! Iets wat 2 jaar gelden goed werkte, vergt nu mogelijk een andere aanpak. Voel je de nood ook dat het anno 2022 steeds belangrijker wordt om online op een juiste manier zichtbaar te zijn met je onderneming? Of je nu een coach bent of bijvoorbeeld een offline winkel hebt. Online ondernemen en op een juiste manier zichtbaar zijn wordt steeds belangrijker. Zeg maar gerust: een múst! Kijk maar naar de coronacrisis.. de ondernemers die toen al een following en bereik hadden, konden snel schakelen en via online kanalen geld verdienen.

Wil jij meer geld gaan verdienen én vrijheid gaan ervaren? Ben je benieuwd wat anno nu goed werkt in het online ondernemerschap?

Join the More Money & Freedom Coaching Programma en ik geef je maandelijks de juiste inzichten en adviezen om met je bedrijf te blijven groeien in omzet en vrijheid. Je hoeft niet nog harder te rennen, leer slimmer online ondernemen.

Dit is wat je krijgt:

Trends ontwikkelingen in online ondernemerschap

Ik houd je maandelijks op de hoogte van de nieuwste trends & ontwikkelingen over o.a. adverteren, emailmarketing en slimme business modellen (wat anno nu goed werkt)

Verbeteren van je mindset en moneymindset

Ik daag je maandelijks uit zodat je blijft groeien in meer naamsbekendheid, leads, omzet en vrijheid. Als je later in de maand instapt, ontvang je alle content van die huidige maand nog.

opschalen advertenties

Elke maand een bepaald thema en toegang tot minimaal 1 online cursus, live masterclass of besloten podcast. Alles is in audio of video format te volgen en je kan zolang je lid blijft op je eigen tempo terugkijken.

adverteren op plaatsingen

Maandelijkse Q&A waarbij je jouw vragen aan mij kunt stellen, mag over alles gaan (zoals ads, funnels, verdienmodellen, strategieën, etc).

winstgevende strategieen

Maandelijks coach ik enkele personen uit de More Money & Freedom Coaching Programma hoe je nog slimmer online kunt gaan ondernemen (social media advertenties, slimmere strategieën, business modellen en e-mailmarketing). Waarbij jij mee kunt kijken en hier gelijk ook zelf van kunt leren

“Je bent het gemiddelde van de 5 mensen met wie je de meeste tijd doorbrengt.”

Jim Rohn

Voor wie is de More Money & Freedom Coaching Programma

Join the More Money & Freedom Coaching Programma

Kies wat het beste past bij jou:

Per 1 maand

€99,-

per maand

Kies je voor maandelijkse betaling, dan is het ook maandelijks opzegbaar. Ga je gelijk een commitment van 1 jaar aan? Dan ben je voordeliger uit en betaal je slechts €33 per maand. 

Wordt je halverwege de maand lid? Dan ontvang je alle content van de huidige maand nog!

Per 12 maand

€396,-

(aldus slechts €33 per maand)

Ga je gelijk een commitment van 1 jaar aan? Dan profiteer je van extra voordeel! Omdat ik erin geloof dat je in 1 jaar echt mega stappen kunt zetten als ik je maandelijks de tips & adviezen geef wat anno nu goed werkt.

Wordt je halverwege de maand lid? Dan ontvang je alle content van de huidige maand nog!

De belangrijkste pijlers van de Mastermind zijn o.a.:

Marketing strategieen die nu anno goed werken

Als eerste op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen

Slimmer leren online ondernemen voor meer resultaat

Wekelijkse coaching via Voxer

Verbeteren van je mindset en moneymindset

Maandelijks challenge ik je

Trends ontwikkelingen in online ondernemerschap

Spontane masterminds, voicememo's en besloten podcasts

Verschillende verdienmodellen

Maandelijks coaching via Zoom

Een schaalbare business creeren

Blijven bouwen aan een schaalbare business

Meer vrijheid focus rust met automatiseringen

Meer vrijheid, focus, rust mét automatiseringen

Onderscheidende positionering

Onderscheidende positionering

We gaan een meer schaalbare business voor jou neerzetten.
Ik geef je maandelijks tips en inzichten zodat jij blijft groeien met jouw mooie bedrijf!

Over mij...

Mijn naam is Naomi Beusink en ik heb inmiddels +200 ondernemers mogen helpen om hun bedrijf veel sneller online te laten groeien. Dit door slimmere strategieën te implementeren en succesvolle online advertenties en sales funnels in te zetten.

Ik zie veel ondernemers die dagelijks maar aan het aanmodderen zijn op social media, zonder dat het hen maandelijks veel nieuwe leads en klanten oplevert. Zonde! En dit kan anders. Laat mij je verder helpen!

Na inmiddels +€2.500.000,- miljoen in het draaien van succesvolle online Facebook en Instagram (Meta) campagnes te hebben geïnvesteerd, weet ik wat er nodig is om een bedrijf online veel sneller te laten groeien. En dat dit letterlijk voor iedere ondernemer mogelijk is! 

Kies voor slimmere strategieën, slimmere business modellen en zet marketing technieken die anno nu goed werken in. Dan ga je sky-high! En dan claim je die #1 positie in je markt veel sneller. 

Join the More Money & Freedom Coaching Programma via de link hieronder. Het gaat je business een boost geven (beloofd!) door de praktische inzichten & adviezen die ik je maandelijks ga geven. Klik op de knop hieronder en stel jouw groei niet langer uit.

naomi beusink
Dirk Beens
5/5

"In het afgelopen half jaar heb ik al +€400.000 omzet gedraaid, alleen door te adverteren op social media."

RESULTAAT

Dirk kwam bij mij met de vraag of ik hem kon helpen om zijn bedrijf sneller via het internet te laten groeien. Hij deed op dat moment aan geen enkele vorm van marketing. Ook organisch was hij niet actief. Via-via kwam kwam hij zo af en toe aan nieuwe klanten. Hij was toe aan een volgende stap. Ik dacht met hem mee over welke strategieën interessant konden zijn voor hem om te volgen en werkte dit uit. Vervolgens gingen we aan de slag met het adverteren op social media. Enkele maanden nadat de online advertenties live gingen moest hij al gelijk 3 mensen in de sales aannemen en groeide hij naar maanden van steady +€150.000 omzet. 

“Ik was eerst best sceptisch of adverteren op social media wel iets zou zijn voor mijn bedrijf. Maar ik zou nu niet meer zonder kunnen en willen. Er komen nu maandelijks meer dan 300 warme leads binnen, alleen door te adverteren op social media. En in het afgelopen half jaar heb ik +€400.000 omzet gedraaid!”

Wat anderen zeggen

5/5

“Ik vind de besloten podcasts en video’s van Naomi die je in het More Money & Freedom Coaching Programma ontvangt erg verhelderend. Ze is geen schreeuwerd en heeft een prettige stem. Een leerzaam Coaching Programma dat ik in eigen tempo kan toepassen. Wat eerst heel ingewikkeld leek, wordt steeds duidelijker. Het helpt mij enorm om meer klanten uit online kanalen te halen.”

Renate Hesselink

5/5

“Naomi heeft het weer gepresteerd om met iets unieks te komen: het More Money More Freedom Coaching Programma! Ik hoef niet meer overal mijn kennis vandaan te halen maar kan op 1 plek alle informatie en handvatten vinden die ik nodig heb om mij te ontwikkelen in de oneindige mogelijkheden van online adverteren. Dat geeft me met recht ‘more freedom’. Haar enthousiasme en drive is aanstekelijk. Haar duidelijke manier van communiceren, haar stappenplan, templates en tips zorgen ervoor dat ik me comfortabel voel om zelf aan de slag te gaan. Ik raad iedereen het More Money & Freedom Coaching Programma aan als je meer wilt bereiken in korte tijd op een prettige, eenvoudige manier.”

Aletta Martens

5/5

“Het More Money & Coaching Programma is een mooie manier om meer te leren over het bouwen van een (online) bedrijf. Je krijgt veel informatie en waarde vanuit de video’s, podcast en Q&A.”

Tanja Veldhuizen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Je begrijpt dat online ondernemen en zichtbaar zijn belangrijk is. Je wilt er nog meer uit gaan halen en slimmer online gaan ondernemen. Je bent benieuwd naar de marketing technieken die anno nu goed werken. 

Goede en terechte vraag! Want tegenwoordig zijn er veel coaching programma’s. Wat dit programma uniek maakt is dat ik mij op 2 belangrijke elementen focus: meer geld verdienen én meer vrijheid ervaren. En daarnaast ontdek je in dit traject echt wat anno nu goed werkt qua marketing. En dat testen wij met onze agency ook met duizenden euro’s per dag door. We zien dus letterlijk aan de data wat goed werkt. 

Daarnaast natuurlijk een groot voordeel is de prijs. €99 per maand is echt een no-brainer investering (of €33 per maand indien je gelijk een commitment van 1 jaar aangaat). Terwijl je wel een expert naast je hebt staan waar je maandelijks de juiste adviezen & inzichten van ontvangt. Zodat je sneller die groei kunt maken in meer omzet en vrijheid. Voor sommige coaching programma’s betaal je wel duizenden euro’s. En dit is niet alleen een online membership, zo is er bijvoorbeeld ook maandelijks een Q&A en coach ik enkele mensen uit de club. 

Kun je er niet live bij zijn? Geen zorgen!  Ik heb rekening gehouden met de drukke agenda’s van iedereen. Alles is online tot minimaal 4 maand terug te kijken. En ook voor de Q&A kun jij je vraag van tevoren toesturen.

Ik snap je helemaal! Waar ik altijd van houd is ten eerste to the point zijn. Daarnaast is alles zolang je lid blijft onbeperkt terug te kijken in de online academie. Heb je vragen voor de Q&A? Die ontvang ik ook altijd graag van tevoren. 

En niet geheel onbelangrijk: je hoeft ook niet alles te volgen. Met één inzicht kun je de investering er mogelijk al uithalen doordat jij je marketing slimmer hebt ingericht en hierdoor tijd bespaart, of uiteindelijk meer omzet en klanten realiseert. Misschien wil je alleen maar de online video cursus volgen, dan haal je het er mogelijk al uit door de tips die ik hierin geef. Of misschien wil je alleen maar zo af en toe je brandende vraag aan mij stellen, om sneller stappen te kunnen zetten.

Nee, dit is geen online training. Het is echt een coaching programma. Een membership. 

Absoluut! Juist deze mastermind wordt heel praktisch to the point. Ik snap dat jouw tijd als ondernemer kostbaar is. De adviezen & handvaten die je van mij als coach ontvangt zullen dus altijd to the point zijn. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld straks een voicememo ontvangt van slechts 5 minuten, die voor jou lifechanging gaat zijn omdat je hierdoor dan ineens veel meer leads of omzet gaat aantrekken. Of dat één inzicht die ik je ga geven (en die je vervolgens gaat toepassen) je hele kijk op het leven en je business gaat veranderen en de resultaten die je aantrekt.

Goede vraag! Die zal voor een ieder anders zijn. Maar vooral om alles slimmer aan te pakken. Zodat je met gemak doorgroeit naar een omzet van 10-100K+ per maand. Slimmere marketing strategieën, slimmere business modellen, technieken die anno nu goed werken, etc.

Je hoeft niet nog harder te rennen. Ik ga je in deze mastermind inzichten geven hoe je slimmer kunt opschalen! 

join the More Money & Freedom Coaching Programma

Kies wat het beste past bij jou:

Per maand

€99,-

per maand

Kies je voor maandelijkse betaling, dan is het ook maandelijks opzegbaar. Ga je gelijk een commitment van 1 jaar aan? Dan ben je voordeliger uit en betaal je slechts €33 per maand. 

Wordt je halverwege de maand lid? Dan ontvang je alle content van de huidige maand nog!

Per 12 maand

€396,-

(aldus slechts €33 per maand)

Ga je gelijk een commitment van 1 jaar aan? Dan profiteer je van extra voordeel! Omdat ik erin geloof dat je in 1 jaar echt mega stappen kunt zetten als ik je maandelijks de tips & adviezen geef wat anno nu goed werkt.

Wordt je halverwege de maand lid? Dan ontvang je alle content van de huidige maand nog!

Scroll naar boven