Hi, ik ben Naomi Beusink!

Al jaren help ik coaches, kennis experts, online ondernemers en dienstverleners om veel sneller te groeien via het internet. Met mijn marketing agency Beusink Marketing hebben wij meer dan 250 ondernemers mogen helpen groeien, richting +€10K omzet maanden en sommigen zelfs richting maanden van €200K omzet per maand. En dat vaak in minder dan een half jaar / 1 jaar tijd.

naomi beusink

My story

Na meer dan €3.800.000,- miljoen in online advertenties te hebben geïnvesteerd en veel diverse coaches en online ondernemers geholpen te mogen hebben, weet ik dat het letterlijk voor iedere ondernemer mogelijk is om veel sneller via het internet te groeien.

Je kunt vaak nog veel meer uit jouw bedrijf halen, dan je nu waarschijnlijk denkt of überhaupt van droomt. Je moet alleen wel over de juist kennis beschikken en het vervolgens toepassen. 

Ik zie veel ondernemers die zoekende zijn hoe ze nu hun bedrijf veel sneller kunnen laten groeien en meer klanten kunnen aantrekken.

Vervolgens gaan ze TikTok video’s opnemen, Instagram Reels maken, bloggen, podcasten, SEO, SEA inzetten…  

En uiteindelijk zijn ze uren per dag druk met hun marketing, in plaats van het helpen van hun klanten en geld verdienen.

Als je alle soorten marketing inzet, dan ben je straks meer dan de helft van de week bezig met online marketing. En vaak gaat het hierbij om marketingacties waarbij het schieten is met losse flodders. Zonde, als je het mij vraagt en dit kan anders!

“Online Marketing kan bij veel ondernemers vaak nog veel slimmer en effectiever worden ingezet!”

Met mijn marketing agency Beusink Marketing heb ik jaren van tussen de €100.000,- en €300.000,- omzet gedraaid. Elk jaar bleef ik groeien in omzet, maar niet door harder te werken. Ik was maar 1 tot 5 uur per maand van mijn tijd bezig met online marketing. 

En het leverde mij maandelijks consistent veel nieuwe leads, aanvragen en klanten op. 

Daarnaast heb ik +250 ondernemers mogen helpen groeien richting maanden van €10-€200K. 

Ik durf dus wel te zeggen dat ik het spelletje inmiddels snap hoe je een bedrijf via het internet eenvoudiger én veel sneller kunt laten groeien…

Mag ik je op weg helpen in één van mijn coaching programma’s? Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden! Schakel een expert in en investeer in kennis, en je groeit 4x zo snel!

“Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden.”

- Coco Chanel

Ik belandde in een burn-out en dat veranderde alles...

Ik zie zoveel ondernemers die nog zoekende zijn hoe ze hun bedrijf kunnen opschalen…. En zelf was ik jaren ook zoekende. Ik kreeg zelfs een burn-out doordat ik veel te veel aan het werk was… en weken van 60-70 uur draaide als ik al mijn marketingacties erbij op ging tellen.

Je kent het wel: s’avonds nog even je Instagram post plaatsen en zichtbaar zijn op Stories.. Tel alles maar bij elkaar op.

Je hebt een passie en een mooi bedrijf en wilt een mooie omzet behalen. Maar wat je niet wilt is jezelf over de kop werken. 

Het leven is meer dan alleen werken. In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat je zoveel meer tijd overhoudt ook voor privé als je online marketing slimmer inzet.

Online marketing is nu eenmaal nodig, daar kun je niet omheen. Maar hoe fijn is het dat als je bijvoorbeeld maandelijks 3 á 5 uur met marketing bezig bent, dat het je gegarandeerd nieuwe leads en klanten oplevert? Fijn, nietwaar? Je wilt toch niet uren per week bezig zijn en in onzekerheid blijven en tijd besteden aan acties die niet of nauwelijks werken…?

Wil jij sneller via online kanalen groeien in meer bereik, leads en klanten?

Klik op de button hieronder voor tools & programma’s waarin ik je leer hoe je dit op een slimme en effectieve manier aanpakt.

Scroll naar boven