Winnen met Sales Funnels

Online programma

Winnen met Sales Funnels

Het online programma waarin ik je precies leer hoe je maandelijks voor een toename in naamsbekendheid, leads en klanten zorgt! Hoe je met minder marketing inspanningen, meer resultaat behaalt!

Zet vanaf heden je marketing nog slimmer en efficiënter in!

naomi beusink

Vergroot je bereik, en zorg voor meer leads, fans en klanten

In Winnen met Funnels leer ik je precies hoe jij je bedrijf veel beter op de kaart zet en continu nieuwe leads en klanten aantrekt. 

Door winstgevende strategieën te implementeren en winstgevende e-mail funnels te bouwen.

 

Met dit online programma ga jij uiteindelijk veel tijd besparen dankzij automatiseringen, echt een fanbase opbouwen en e-mailmarketing op een slimme manier leren inzetten. 

 

Je gaat álles leren over het technisch goed opzetten van een e-mail funnel. Ook leer ik je alles over het maken van de juiste technische koppelingen met diverse tools, maar ook hoe jij je mailinglijst binnen no-time opschaalt, en e-mails verstuurt die zorgen voor meer verbinding en nieuwe leads en klanten.

 

Na het volgen van dit online programma en het uitvoeren van de opdrachten hoef jij straks geen uren per dag aan je marketing te besteden, zonder resultaat.

 

Ik ga je in dit online programma leren hoe je op een snellere manier meer resultaat uit je marketing kunt gaan halen. Met meer leads en klanten als resultaat!

 

En dankzij de templates die je in dit online programma vindt, heb je jouw e-mail funnel echt binnen no-time gebouwd! 

Winnen met Funnels transparant

Ontvang toegang tot de meest complete academy voor het bouwen van diverse sales funnels

Start vandaag nog met de online training en je ontvangt:

Online programma
Winnen met Funnels

Voor een groei in bereik, leads en klanten!

Waarom Winnen Met Sales Funnels?

Ik wil graag dat je geniet van jouw ondernemerschap, dat je weer de vrijheid terugkrijgt en consistent interessante leads en klanten blijft aantrekken. Dat je niet meer iedere maand hoeft te ‘hopen’ op nieuwe klanten, maar consistent blijft groeien dankzij het implementeren van funnels in jouw bedrijf die zorgen voor meer leads, offerte-aanvragen, adviesgesprekken en klanten. Daarom heb ik het programma Winnen met Funnels ontwikkeld. 

De verschillende modules:

winstgevende strategieen

winstgevende strategieën

Ik vertel je precies welke strategieën goed werken. En ook per type ondernemer uitgelegd. Voor de één kan webinars goed werken, en voor de ander is dit bijvoorbeeld een downloadbare weggever + met een sales funnels die volgt.

Jouw sales funnels bouwen

Jouw sales funnels bouwen

Ik neem je aan de hand mee hoe jij je sales funnel bouwt, maar ook hoe je de juiste koppeling maakt met je website. Ik laat je diverse sales funnels zien waarmee jij je naamsbekendheid, websitebezoekers, leads en klanten continu kunt laten toenemen.

Succesvolle salespages

Succesvolle salespages

Ik vertel je precies waaruit een goede landingspagina en bedankpagina bestaat. Welke opbouw vaak voor hogere conversies zorgt, en hoe je dus voor meer inschrijvingen en klanten kunt zorgen. Ook laat ik hierbij enkele voorbeelden zien.

copywriting tempaltes

20+ copywriting tempaltes

Dit is echt een hele fijne! Althans, wat ik van klanten te horen krijg die de online training al hebben gevolgd. Je ontvang namelijk super veel fijne templates die je kunt overnemen. Alleen even je eigen sausje eroverheen gooien en voilá, je e-mails zijn binnen no-time klaar. Alleen met deze templates verdien je de investering in tijd al terug.

E mail funnels analyseren optimaliseren

E-mail funnels analyseren + optimaliseren

Op het moment dat je sales funnel staat is het aan te raden om hier minimaal 200-300 mensen door heen te laten gaan. Daarna is het tijd om je e-mail funnel te analyseren. Echter, waar let je dan op? Hoe stuur je bij? Ik leg het je in deze module uit!

Werkboeken en pdfs

Werkboeken en pdf's

Ik wil dat je echt aan de slag gaat! Dat je een systeem neerzet waarmee jij je continu meer als expert gaat neerzetten en zorgt voor meer leads, aanvragen en klanten. Vandaar dat er bij de online training ook diverse werkboeken en PDF’s bij zitten.

Koppeling maken met website

Koppeling maken met website

We willen straks data kunnen tracken, right? Vandaar dat we de koppeling met je webiste maken. Zo kun je dan straks mensen opnieuw benaderen die bijvoorbeeld een pagina op je website bekijken, om ze een specifiek aanbod te doen.

Koppeling maken technische systemen

Koppeling maken technische systemen

I love automatiseringen! Vandaar dat er ook een module bij zit hoe je de koppeling maakt met webinarsystemen of Zapier. Je hoeft hier geen technisch expert voor te zijn. Ik neem je aan de hand mee!

naomi beusink

Dit levert het je op

Voor wie is de online academy geschikt?

Winnen met Funnels transparant

Ontvang toegang tot de meest complete academy voor het bouwen van diverse sales funnels

Kim Minten
5/5

Kim Minten - expert in online academies

Review:

“Mensen weten mij nu beter te vinden. Tevens is de conversie vanuit de funnels nu vele malen beter dan toen ik mijn “oude” funnels nog had.”


De conversie van de funnels van Kim Minten is toegenomen door gebruik te maken van veel meer opties, A/B testen en het implementeren van winstgevende e-mail copywriting.

Wat anderen zeggen

5/5

“Ik zocht een online training die meer dan alleen de basis van Facebook adverteren kon geven. Eentje waarbij je ook antwoord krijgt op de vragen “maar hoe dan” en “wanneer schaal je precies op en naar welke cijfers kijk je dan”? Naomi laat je dit ook echt zien. Stap voor stap en heel transparant.”

Berthine de Ruiter

Meer klanten uit online

5/5

“Mensen weten mij nu beter te vinden. Tevens is de conversie vanuit de funnels nu vele malen beter dan toen ik mijn “oude” funnels nog had.”

Kim Minten

Technisch expert online academies

5/5

“Ik vond het een boeiende training waarin we handige tips hebben gekregen. Je hebt ons in eigenlijk een korte tijd, op een luchtige manier verder gebracht in onze mogelijkheden voor adverteren. Ik zou het anderen dan ook aanraden die meer willen halen uit hun geld en uit de mogelijkheden op facebook en instagram.”

Rob van Gool

Online Marketeer - Gemeente Moerdijk

Wil jij ook onderstaande resultaten behalen?

Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat

Wat anderen zeggen

5/5

Ik ben de online cursus Facebook & Instagram adverteren van Naomi gaan volgen. Niet klakkeloos voor Naomi gekozen maar echt rond gekeken wie biedt wat aan.

Naomi geeft voor weinig geld veel waarde weg. De cursus is overzichtelijk en stap voor stap om ook een leek als ik door het proces heen te helpen.

Vak apart hoor dat adverteren op Facebook/Instagram maar Naomi weet echt waar ze het over heeft.

Mijn eerste eigen gemaakte advertentie aan de hand van de video’s van Naomi draaide als een malle! Dank je wel Naomi.

Renate Pit-du Pont

Renate Pit Photography

5/5

Ik zie Naomi als dé expert op het gebied van social media advertising, want naast dat ze zelf veel advertentie(funnels) voor haar klanten opzet, doet ze ook veel cursussen om steeds weer door te leren. En dat is goed, want social media advertenties veranderen met de dag.

Die veranderlijkheid van social media advertising heb ik zelf ook ondervonden en vandaar dat ik Naomi heb gevraagd voor een adviesrapportage voor een aantal advertenties. Binnen no time had ze een aantal adviezen waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kleine dingen die veel verschil maken. Dat liet me inzien dat ondanks dat ik ook veel weet van advertising, Naomi echt dé expert is die voor het maximale resultaat gaat.

Ik beveel haar daarom ook graag aan mijn klanten, omdat ze echt goed is in wat ze doet!

Manuela Warnar

Marketingexpert voor beauty ondernemers

5/5

“Voor mijn bedrijf wilde ik meer leren over PR op social media. Via via kwam ik terecht bij Beusink Marketing en koos ik voor de training ‘Winstgevend adverteren op Facebook en Instagram’. Naomi geeft duidelijke uitleg en heldere voorbeelden waarmee ik uiteindelijk veel meer te weten ben gekomen over adverteren op social media en hiermee al na een paar weken mooie resultaten heb behaald voor mijn bedrijf!”

ANNE SCHONEWILLE-UBBINK

EIGENAAR KLIMBOS SURVIVAL WINTERSWIJK

Veelgestelde vragen (FAQ)

Coaches, dienstverleners, marketeers, online ondernemers en kennisexperts. Verkoop jij diensten (dit kan online of offline zijn)? En heb je behoefte aan meer verkopen en het maken van meer impact? Wil jij weten hoe jij jouw bedrijf een boost kan geven en hoe je bij de juiste doelgroep zichtbaar gaat zijn, en dit je meer verkopen gaat opleveren? Dan is deze online training iets voor jou!

Het gaat echt om het verkopen van diensten, trajecten of online programma’s.

Let op: niet geschikt voor webshopeigenaren! Hiervoor geldt een andere aanpak.

Ja, dan is het juist iets voor je! Ik ga je in deze online training namelijk ook precies uitleggen hoe je alles technisch goed koppelt en instelt. Ik weet dat voor veel ondernemers de techniek vaak een dingetje is. En begrijpelijk! 

Ik neem je stap voor stap mee in dit proces. Bij het volgen van de video’s wordt het heel eenvoudig, beloofd! Hier hoef je alles behalve technisch voor te zijn.

Je bent bereid om ervoor te gaan en wilt doorgroeien met je bedrijf. 

Daarnaast heb je toegang nodig tot een e-mailsoftware, zoals bijvoorbeeld MailBlue, ActiveCampaign of MailChimp. Vanaf $9 dollar per maand (afhankellijk van het aantal contacten dat je hebt) heb je al een abonnement bij bijvoorbeeld MailBlue.

Ook heb je een website nodig waar je mensen naartoe kunt sturen om meer informatie over je aanbod te geven.

Je hebt onbeperkt toegang tot de online training Winnen met Funnels. Je kunt de training ook altijd en overal volgen met een werkende internetverbinding. Vanaf je laptop, tablet en mobiel!

Hier hoef je geen ster in te zijn. Deze training bevat namelijk 20+ copywriting e-mail templates die je kunt overnemen. Het enige wat jij hoeft te doen is nog een stukje over jezelf toevoegen (wie je bent) en je aanbod erin te verwerken. Verder kun je de gehele e-mails van A-Z overnemen.

Dit scheelt je alleen al veel tijd. Besteed je dit uit? Dan ben je al gauw €150 voor het maken van content per e-mail kwijt. Kortom: de teksten laten maken kost je al gauw minimaal €1200,- á €1500. Door het zelf te doen en de templates iets aan te passen, ben je veel voordeliger uit.

Nee, ik vind het belangrijk dat iedereen de online training op zijn of haar eigen tempo kan volgen. Je ontvangt gelijk toegang tot alle modules met video’s, templates en werkboeken. Daarnaast houd je onbeperkt toegang, zodat je alles nog eens kunt terugkijken.

Scroll naar boven