Groei sneller in omzet én vrijheid!

Play BIGGER Mastermind (EXCLUSIVE)

De Mastermind waarin ik je coach bij het succesvol jouw bedrijf via online kanalen laten groeien naar een 6 – 7 figure business en meer vrijheid. 

Ik coach je maandelijks om slimmer online te gaan ondernemen. Voor een groei op alle facetten!

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst

Meld je hieronder aan indien je interesse hebt. Je ontvangt dan als eerste informatie op het moment dat er plek is. En alleen door je aan te melden ontvang je een leuke korting én bonussen indien je besluit mee te doen.

Je gegevens worden gebruikt om je in te schrijven als geïnteresseerde voor de Mastermind en het versturen van handige tips op het gebied van online marketing. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.

Samen gaan we jouw bedrijf sneller laten groeien!

In de Mastermind ontvang je maandelijks concrete tools & coaching van mij om het maximale uit jouw business te blijven halen en meer impact en omzet te maken.

Je ontdekt alles om je bedrijf slimmer en sneller via online kanalen te laten groeien, en ook welke marketing technieken en acties op dit moment goed werken, want marketing verandert continu.

Verder besteden we in deze Mastermind met regelmaat aandacht aan je mindset en well-being als ondernemer, doordat ik je continu inzichten meegeef om groter te denken. Want als je groot denkt = zul je grotere resultaten aan gaan trekken.

Toen ik een tijd geleden een burn-out kreeg en heftige depressieve klachten ervaarde, wist ik: dit MOET anders, zo op die manier wil ik niet verder…

Niet met de business en ook niet in het leven. Ik draaide een 6-figure business (in omzet én brutowinst), maar was alles behalve gelukkig… Doordat ik jaren alle signalen van mijn lijf compleet negeerde en mezelf om die reden voorbijliep. 

Met de business ging het goed, de klanten waren blij, maar met mij ging het toen alles behalve goed..

Inmiddels (na een periode van rustiger aan doen en veel coaching), geniet ik weer van het leven en draai ik nog steeds een 6-figure business, maar dan in slechts 3 dagen per week tijd.

Als ik wil draai ik meer uren, maar zou het in principe in 3 dagen per week kunnen runnen. 

Ik wil jou als ondernemer inspireren om in deze Mastermind maandelijks zowel aan jezelf als aan je business te blijven werken.

Ik coach je hier maandelijks bij en geef je concrete tools en inzichten om continu next level te blijven denken en handelen. Om niet alleen je omzet te laten toenemen, maar ook voldoende vrijheid te blijven ervaren. Waarbij je maandelijks blijft groeien, op zakelijk en privé vlak. In omzet, vrijheid en voldoening!

Zodat je websiteverkeer gaat toenemen, je consistent meer leads en klanten gaat aantrekken maar ook méér vrijheid gaat ervaren door slimmer te leren online ondernemen.

Inhoud Mastermind:

Interesse in de mastermind? Meld je aan voor de wachtlijst!

Meld je hieronder aan indien je interesse hebt. Je ontvangt dan als eerste informatie op het moment dat er plek is. En alleen door je aan te melden ontvang je een leuke korting én bonussen indien je besluit mee te doen.

De belangrijkste pijlers van de Mastermind zijn o.a.:

Marketing strategieen die nu anno goed werken

Marketing strategieën die nú anno 2022 goed werken

Slimmer leren online ondernemen voor meer resultaat

Slimmer leren online ondernemen voor meer resultaat

Verbeteren van je mindset en moneymindset

mindset & money coaching

Trends ontwikkelingen in online ondernemerschap

Trends & ontwikkelingen in online ondernemerschap

Verschillende verdienmodellen

Verschillende verdienmodellen

Een schaalbare business creeren

Blijven bouwen aan een schaalbare business

Meer vrijheid focus rust met automatiseringen

Meer vrijheid, focus, rust mét automatiseringen

Onderscheidende positionering

Onderscheidende positionering

We gaan een meer schaalbare business voor jou neerzetten.
Ik geef je maandelijks tips en inzichten zodat jij blijft groeien met jouw mooie bedrijf!

Voor wie is deze Mastermind geschikt?

Interesse in de mastermind? Meld je aan voor de wachtlijst!

Meld je hieronder aan indien je interesse hebt. Je ontvangt dan als eerste informatie op het moment dat er plek is. En alleen door je aan te melden ontvang je een leuke korting én bonussen indien je besluit mee te doen.

Nog Even voorstellen...

Mijn naam is Naomi Beusink en ik heb inmiddels +250 ondernemers mogen helpen om hun bedrijf veel sneller online te laten groeien. Dit door slimmere strategieën te implementeren en succesvolle online advertenties en sales funnels in te zetten.
Ik zie veel ondernemers die dagelijks maar aan het aanmodderen zijn op social media, zonder dat het hen maandelijks veel nieuwe leads en klanten oplevert. Zonde! Ze missen vaak een concreet plan en willen graag sneller groeien maar weten niet ´hoe dan´. 

Online marketing kan vaak bij veel ondernemers nog veel slimmer worden ingezet.

Zet jij al online advertenties in?  

Na inmiddels +€3.800.000,- miljoen in het draaien van succesvolle online Facebook en Instagram campagnes te hebben geïnvesteerd, weet ik wat er nodig is om een bedrijf online sneller te laten groeien. En dat dit letterlijk voor iedere ondernemer mogelijk is.

Mag ik je in de Mastermind coachen en continu praktische inzichten en advies geven om jouw bedrijf veel sneller te laten groeien. Zodat je als de #1 van jouw markt gezien gaat worden.

naomi beusink
Dirk Beens
5/5

"In het afgelopen half jaar heb ik al +€400.000 omzet gedraaid, alleen door te adverteren op social media."

RESULTAAT

Dirk kwam bij mij met de vraag of ik hem kon helpen om zijn bedrijf sneller via het internet te laten groeien. Hij deed op dat moment aan geen enkele vorm van marketing. Ook organisch was hij niet actief. Via-via kwam kwam hij zo af en toe aan nieuwe klanten. Hij was toe aan een volgende stap. Ik dacht met hem mee over welke strategieën interessant konden zijn voor hem om te volgen en werkte dit uit. Vervolgens gingen we aan de slag met het adverteren op social media. Enkele maanden nadat de online advertenties live gingen moest hij al gelijk 3 mensen in de sales aannemen en groeide hij naar maanden van steady +€150.000 omzet. 

“Ik was eerst best sceptisch of adverteren op social media wel iets zou zijn voor mijn bedrijf. Maar ik zou nu niet meer zonder kunnen en willen. Er komen nu maandelijks meer dan 300 warme leads binnen, alleen door te adverteren op social media. En in het afgelopen half jaar heb ik +€400.000 omzet gedraaid!”

Wat anderen zeggen

5/5

“Ik zocht een online training die meer dan alleen de basis van Facebook adverteren kon geven. Eentje waarbij je ook antwoord krijgt op de vragen “maar hoe dan” en “wanneer schaal je precies op en naar welke cijfers kijk je dan”? Naomi laat je dit ook echt zien. Stap voor stap en heel transparant.”

Berthine de Ruiter

Meer klanten uit online

5/5

“Wat een waardevolle training! Ik was in het begin nog een beetje sceptisch of de training mij zou helpen, omdat ik al enige kennis heb van het adverteren. Maar er wordt zoveel in behandeld, dat het niet anders kan dan dat je er iets van opsteekt. Ik heb nu nog veel meer geleerd over de verschillende targeting mogelijkheden om mijn doelgroep te bereiken. En ook wat betreft conversiecampagnes en de nieuwste updates. Ik kan de training iedereen aanraden!”

Anniek

Online marketeer

5/5

“Ik vond het een boeiende training waarin we handige tips hebben gekregen. Je hebt ons in eigenlijk een korte tijd, op een luchtige manier verder gebracht in onze mogelijkheden voor adverteren. Ik zou het anderen dan ook aanraden die meer willen halen uit hun geld en uit de mogelijkheden op facebook en instagram.”

Rob van Gool

Online Marketeer - Gemeente Moerdijk

“Wat zou je doen als je niet bang was?”

Sheryl Sandberg - COO van Meta (Facebook)

Veelgestelde vragen (FAQ)

Geschikt voor de super ambitieuze ondernemer. Je bent goed in wat je doet en doet dit met veel passie. Je bent er klaar voor om online nog groter te worden. Om als de #1 in jouw markt te worden gezien. Je wilt doorgroeien in meer omzet (6-7 figure business) en/of méér vrijheid. Voor coaches, dienstverleners, online ondernemers én offline ondernemers die via online kanalen sneller hun bedrijf willen laten groeien. Je wilt niet nog harder rennen, je wilt het vanaf heden slimmer gaan spelen.

Goede en terechte vraag! Want tegenwoordig zijn er veel coaching programma’s. Wat deze Mastermind anders gaat maken dan andere is dat ik mij vooral focus op wat nu goed werkt in de online marketing wereld. En dat ik dit dagelijks ook met duizenden euro’s per dag test met onze marketing agency. Dat maakt dat ik weet welke advertentiestrategieën, business modellen, e-mailstrategieën en technieken anno nu goed werken. En na +€3.800.000,- miljoen te hebben gespendeerd aan het draaien van succesvolle online social media campagnes en meer dan 200 funnels te hebben gebouwd voor kleine en grote ondernemers, durf ik wel te zeggen dat ik weet hoe je een bedrijf binnen no-time sneller via online kanalen laat groeien. En wat ook vooral NIET werkt.

Dit alles ontdek je allemaal in deze mastermind. 

Ik ga je praktische to the point inzichten geven. Daarnaast wordt deze mastermind je stok achter de deur. Ik push je letterlijk naar de next-level. Zodat jij continu het beste uit jezelf en jouw bedrijf blijft halen.

Ik kan nog niet te veel verklappen… Ik zou zeggen meld je alvast vrijblijvend aan voor de wacht lijst. Ik breng je dan als eerste op de hoogte op het moment dat we live gaan. 

Ik kan je in ieder geval alvast zegggen dat ik je ga helpen om jouw bedrijf veel sneller te laten groeien. Ik ga je hier maandelijks bij coachen en fijne praktische inzichten geven. Heb je de resultaten al gezien op de resultaten pagina? Wie weet ben jij de volgende die straks een 6-7 figure business draait, of misschien wel veel meer vrijheid ervaart. Schrijf je snel in voor de wachtlijst.

Nee, dit is geen online training. Het is echt een mastermind waarbij ik je maandelijks coach en inzichten geef. Inzichten die voor grote doorbraken gaan zorgen, mits je ze gaat doorvoeren natuurlijk.

Absoluut! Juist deze mastermind wordt heel praktisch to the point. Ik snap dat jouw tijd als ondernemer kostbaar is. De adviezen & handvaten die je van mij als coach ontvangt zullen dus altijd to the point zijn. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld straks een voicememo ontvangt van slechts 5 minuten, die voor jou lifechanging gaat zijn omdat je hierdoor dan ineens veel meer leads of omzet gaat aantrekken. Of dat één inzicht die ik je ga geven (en die je vervolgens gaat toepassen) je hele kijk op het leven en je business gaat veranderen en de resultaten die je aantrekt.

Goede vraag! Die zal voor een ieder anders zijn. Maar vooral om alles slimmer aan te pakken. Zodat je met gemak doorgroeit naar een omzet van 10-100K+ per maand. Slimmere marketing strategieën, slimmere business modellen, technieken die anno nu goed werken, etc.

Je hoeft niet nog harder te rennen. Ik ga je in deze mastermind inzichten geven hoe je slimmer kunt opschalen! 

Interesse in de mastermind? Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst!

Meld je hieronder aan indien je interesse hebt. Je ontvangt dan als eerste informatie op het moment dat er plek is. En alleen door je aan te melden ontvang je een leuke korting én bonussen indien je besluit mee te doen.

Scroll naar boven