Gratis online workshop

Succesvol Adverteren

Succesvol Adverteren

Vraag hier toegang aan tot de gratis online workshop over succesvol adverteren

In deze gratis online workshop ontdek je:

naomi beusink

Deze online workshop is geschikt voor:

Klaar om jouw bedrijf sneller via online kanalen te laten groeien en wil je aan de slag met advertenties OF wil je meer resultaat uit je huidige online campagnes halen? Sluit dan aan bij deze gratis online workshop!

Ik zou een investering van €47-€79 voor deze workshop kunnen vragen, misschien doe ik dat ooit… Maar voor nu heb ik besloten dat je tijdelijk helemaal gratis kunt deelnemen!

Wat anderen zeggen

5/5

“Voor mijn bedrijf wilde ik meer leren over PR op social media. Via via kwam ik terecht bij Beusink Marketing en koos ik voor de training ‘Winstgevend adverteren op Facebook en Instagram’. Naomi geeft duidelijke uitleg en heldere voorbeelden waarmee ik uiteindelijk veel meer te weten ben gekomen over adverteren op social media en hiermee al na een paar weken mooie resultaten heb behaald voor mijn bedrijf!”

ANNE SCHONEWILLE-UBBINK

EIGENAAR KLIMBOS SURVIVAL WINTERSWIJK

5/5

“Ik ben de online cursus Facebook & Instagram adverteren van Naomi gaan volgen. Niet klakkeloos voor Naomi gekozen maar echt rond gekeken wie biedt wat aan. Naomi geeft voor weinig geld veel waarde weg. De cursus is overzichtelijk en stap voor stap om ook een leek als ik door het proces heen te helpen. Vak apart hoor dat adverteren op Facebook en Instagram maar Naomi weet echt waar ze het over heeft. Mijn eerste eigen gemaakte advertentie aan de hand van de video’s van Naomi draaide als een malle! Dank je wel Naomi.”

RENATE PIT-DU PONT

RENATE PIT PHOTOGRAPHY

5/5

“Ik zocht een online training die meer dan alleen de basis van Facebook adverteren kon geven. Eentje waarbij je ook antwoord krijgt op de vragen “maar hoe dan” en “wanneer schaal je precies op en naar welke cijfers kijk je dan”? Naomi laat je dit ook echt zien. Stap voor stap en heel transparant.”

BERTHINE DE RUITER

EIGENAAR MEER KLANTEN UIT ONLINE

Scroll naar boven