(1:1 Coachingstraject)

Boost Your Business Online

Verhoog de ROI van je marketinginspanningen, door samen met mij in dit coachingstraject continu te blijven sleutelen aan de strategieën en marketing middelen die jij inzet. Voor nog meer resultaat (lees: omzet)!

naomi beusink

Het Boost Your Business Online 1:1 Coachingstraject is voor jou als… 

Herken jij je in bovenstaand? Dan ben ik de persoon die jij zoekt! Ik help en coach je graag om je bedrijf nog sneller via online kanalen te laten groeien.

Door bewezen effectieve marketing strategieën in te zetten en dit continu samen met mij te blijven finetunen, kan ook jij met gemak jaren van +€100.000-€500.000 omzet draaien. En hiervoor heb je niet per definitie 10 man personeel nodig. Leer slimmer online te ondernemen!

naomi beusink

Dit jaartraject (of een verkort half jaar traject 1:1 coaching is óók mogelijk), is speciaal voor coaches, online ondernemers en marketeers. Voor als je al een leuke omzet draait, maar wilt doorgroeien naar de #1 in jouw markt.

Het is GEEN groepsprogramma of een programma waarin je video’s gaat volgen om kennis op te doen.

Wat dan wel?

Ik coach je echt naar die #1 in jouw markt, next-level, op alle fronten.
Are you ready?

“Een doel is een droom met een deadline.”

- Napoleon Hill

Wat anderen zeggen

5/5

“Als online ondernemer heb ik geïnvesteerd in de online training ‘winnen met funnels’. Deze training heeft me geholpen om verschillende funnels eindelijk helemaal op punt te zetten van A tot Z waardoor de klantenbeleving niet alleen meer geautomatiseerd is maar vooral ook veel professioneler. Het is een heel volledige training die erg toegankelijk is en logisch is opgebouwd, waar zowel aandacht is voor het technische aspect, maar ook voor het inhoudelijke zoals het schrijven van emails. Zonder deze training was ik er nooit alleen uitgekomen.”

Annemie De Cock

Liefdesrelatie Coach

5/5

“Ik heb met veel marketing & sales professionals gewerkt maar Naomi blijft bij haar zelf en dat doet ze heel erg goed. Ze vertaalt behoefte naar concrete doelstellingen en interpreteert producten en diensten op de juiste wijze. Naomi heeft een doelgroepanalyse, marketingplan en online strategie bepaald voor ons. De uitkomsten zijn verbluffend en heb zelfs Naomi gevraagd even de advertenties en berichten op “pauze” te zetten. Het werd te veel aan offerte aanvragen en daadwerkelijke orders.”

Ben Jansen

Eigenaar Slimmefolie

5/5

“Voor mijn zwangerschapsverlof ben ik op zoek gegaan naar een professional die mij kon helpen met de ADS. Ik heb met een aantal partijen contact gehad, maar had gelijk een klik met Naomi. De reden hiervoor was o.a. haar expertise (veel ervaring) en gedreven houding. Ze weet echt waar ze over praat en handelt snel. Haar terugkoppelingen zijn duidelijk en praktisch zodat je ook direct aan de slag kunt met haar tips. Ondanks mijn verlof heeft mijn bedrijf door kunnen groeien én heb ik dit ook echt los kunnen laten. Dankjewel Naomi voor deze fijne samenwerking, op naar (nog) meer mooie resultaten!”

Loes Waanders

Msc. Orthopedagoog

Wat houdt het "Boost Your Business Online Coachingstraject" in?

In het Boost Your Business Online Coachingstraject coach ik jou 1 jaar lang (of een verkort coachingstraject van een half jaar is ook mogelijk) om de Return On Investment van je marketing inspanningen te verhogen. Waarbij het doel is dat jouw marketing inspanningen meer resultaat gaan opleveren (lees: meer omzet). Leuk als je een funnel hebt staan en met regelmaat masterclasses geeft, maar levert dit je al veel nieuwe klanten op? Het is geen standaard stappenplan wat je volgt. Dit coachingstraject is helemaal afgestemd op jouw doelen én JOUW bedrijf, doelgroep en aanbod. In dit coachingstraject leer ik je niet om harder te werken, maar marketing juist slimmer én winstgevender in te zetten.

Dit traject is speciaal gericht op coaches, online ondernemers en marketeers die next-level willen gaan, op alle fronten. Voor meer omzet, rust en vrijheid als resultaat. Door soms al aan slechts kleine dingen te sleutelen samen, kun je al zoveel méér winst realiseren.

Als jij gelooft in je dromen en bereid bent all-in te gaan, dan gaat het je lukken!

Dit is wat je krijgt

Meest gekozen

pakket A

1 jaar lang coaching

pakket B

half jaar coaching

Het is ook mogelijk om voor pakket B te (smallere variant) te kiezen met 6 maanden lang 1:1 mijn begeleiding en coaching. Er vinden dan 6 online 1:1 coaching sessies plaats, waarbij de 1:1 LIVE Dag vervalt. De kick-off sessie zit er wel ook bij inbegrepen. Dit is geschikt voor als je al een funnel hebt staan of al een masterclass hebt en ook al adverteert, maar behoefte hebt om samen een half jaar continu finetuningen hierop door te voeren en te kijken of je hier nog meer resultaat uit kunt halen. Dit pakket is geschikt voor de ondernemer die minimaal al maanden van €10.000 omzet draait. In dat geval is pakket B voldoende en bedraagt de investering €5000 excl. BTW voor dit 6 maanden coachingstraject.

Kortom je ontvangt dan:

Na het volgen van het 1:1 Boost Your Business Coachingstraject heb jij:

naomi beusink

Waarom mijn begeleiding:

ondernemers geholpen
0 +
Ad Spend
+ 0 ,-
verkochte cursussen
0 +

Voor wie is dit online 1:1 coachingstraject geschikt?

Het Boost Your Business 1:1 online coachingstraject is voor coaches en online ondernemers met hoge ambities die willen doorgroeien richting jaren van minimaal €100.000-€500.000 omzet. En vooral als je op zoek bent naar een manier om slimmer te ondernemen en marketing slimmer in te zetten. Wat dit programma anders maakt dan andere programma’s is dat ik je vooral leer hoe je marketing slimmer en winstgevender inzet voor méér resultaat. En dat het echt een 1:1 coachingstraject is, waarbij je dus geen video’s volgt en alleen kennis opdoen. We duiken echter dieper in op jouw aanbod, strategieën, funnels, advertenties, doelgroep, business modellen, positionering en sales. Zodat we de Return On Investment van jouw marketing gaan verhogen. Vaak kan er nog veel meer uit worden gehaald, dan dat je nu wellicht voor ogen hebt.

Veelgestelde vragen

Met echt van alles! Helemaal afgestemd op waar je nu staat en wat jouw dromen en doelen zijn. Draai je bijvoorbeeld momenteel <€4.000 per maand en heb je nog geen slimme strategieën en business modellen uitgewerkt om door te groeien? Dan gaan we hier eerst mee aan de slag. Maar ik heb ook al veel ondernemers mogen coachen die bijvoorbeeld al wel een masterclass en funnel hadden staan maar die nog onvoldoende converteerde. Waarbij we uiteindelijk samen zijn gaan kijken hoe we hier finetuningen op konden doorvoeren voor een hogere Return On Investment. Of misschien wil je gewoon meer leren over het adverteren. Alles is dus mogelijk! Het coachingstraject is 1:1 en dus helemaal afgestemd op waar je nu staat als ondernemer en waar je naartoe wilt groeien, en wat je wensen zijn. 

Het coachingstraject is 1-op-1, zodat ik volledige aandacht heb voor jou en de groei van jouw bedrijf. Ieder bedrijf is namelijk weer anders. We zoomen echt in op jouw aanbod, doelgroep(en) en strategieën die voor jouw interessant zijn. Ook mag je me ALLES vragen!

Het coachingstraject duurt in totaal 1 jaar, zodat we het maximale uit jouw bedrijf gaan halen en je in één jaar tijd ook flinke stappen gaat zetten. Heb je al een funnel en masterclass en haal je daar al omzet uit, maar wil je hier meer uit halen? Dan kan mogelijk een coachingstraject van één half jaar ook voldoende zijn. Boek via de button hieronder een vrijblijvende call in zodat we even rustig kunnen doornemen wat het beste aansluit op jouw wensen. 

Natuurlijk dat ik vooral veel ervaring heb bij het inzetten van slimme online marketing tools/strategieën. Denk aan online advertenties waar ik inmiddels al meer dan 2 miljoen aan heb besteed. En de inzet van slimmere strategieën en het bouwen van sales funnels waar ik al +200 ondernemers mee heb mogen helpen. Daar heb ik vooral veel ervaring in. Dus echt een marketing expert die je in de armen neemt en continu met je meedenkt over marketingacties en business modellen die jouw omzet vergroten én daarnaast zorgen voor méér vrijheid. Je hebt natuurlijk ook weer veel coaches die meer zitten op mindset coaching. Zo heeft iedere coach weer zijn eigen expertise. Ik noem mezelf liever geen coach, maar een marketing expert die je coacht om het maximale uit je bedrijf te halen voor meer omzet en vrijheid. 

Wat dit coachingstraject ook anders maakt dan andere trajecten is denk ik dat het 1:1 is met volledige aandacht voor jouw bedrijf. Bij veel ondernemers zie je ook groepstrajecten, of het volgen van online cursussen. 

Leuk dat je interesse hebt! Laten we eerst even rustig bellen om jouw wensen door te nemen en te kijken hoe ik je het beste zou kunnen helpen bij het behalen van je doelen. Dan kunnen we ook meteen doornemen of een halfjaar coachtraject voor jou voldoende is of dat 1 jaar 1:1 coaching beter bij jou aansluit. Bij dat laatste zien we trouwens wel de beste resultaten en grootste transformaties. Klik gelijk even op de button hieronder om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Spreek je heel graag snel!

Resultaten

Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Resultaat

Wat anderen zeggen

5/5

“Naomi denk graag actief met je in oplossingen voor je aanbod. Wat ik zo fijn aan haar vind is dat ze zo lekker met beide benen op de grond staat. Wat ik ook waardeer is dat ze makkelijk te bereiken is voor vragen.”

NANCY VAN DEN HEUVEL

MINDSET COACH

5/5

“Naomi heeft mij ontzettend fijn geholpen tijdens onze langere samenwerking. We hebben prachtige resultaten geboekt! Ze helpt op een persoonlijke en prettige manier te adverteren op een manier die bij mij past (niet zo dwingend), ze zorgt er voor dat mijn bedrijf zo wordt voorgesteld zoals het werkelijk is. Onlangs deze samenwerking afgetopt met een zeer waardevolle training waarin ik zelf heb geleerd hoe ik mijn marketing zelf kan gaan doen. Ik kom nog zeker in de toekomst terug voor verdieping en als ik hulp nodig heb bij een campagne.”

DIANNE JUIJN

EIGENAAR/FOTOGRAAF STORIES OF LIGHT

5/5

“Ik ben super tevreden met de samenwerking met Naomi! Ze heeft goede inbreng en onderbouwing! Daarnaast is het super fijn dat ze zo goed bereikbaar is en snel reageert! We werken nu een half jaar samen en ik ben benieuwd waar we aankomend jaar naar kunnen groeien!”

VIVIAN HEEMSKERK

EIGENAAR VIVE HUIDTHERAPIE

“Het geheim van succes is in eerste instantie: er klaar voor zijn.”

- Henry Ford

De optie om met mij in gesprek te gaan is beschikbaar voor je als je...

Klik hieronder om je strategiegesprek in te plannen, zodat we jouw doelen rustig kunnen bespreken en we kunnen kijken of ik je hier goed bij zou kunnen helpen (indien nee dan geef ik dat ook eerlijk aan). Nadat je een datum + tijdstip hebt gekozen stellen wij je nog enkele vragen om je beter te leren kennen.

Dit 1:1 coachingstraject is voor jou als je next-level wilt gaan, op alle fronten. Ik kijk en denk echt op breed vlak met je mee. Voor meer omzet en vrijheid als resultaat!

Scroll naar boven