Visuals aanbod blokje website naomibeusink nl ( x px) ( x px)

Adverteer jij op Facebook & Instagram (Meta)? En heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt?

Hiermee bedoel ik: méér leads, verkopen, lagere kosten per lead/verkoop en méér winst. Wil jij dat ook?


Laat mij je als Facebook & Instagram (Meta) Advertentie Expert maandelijks inspireren om er het maximale uit te halen. 

Word lid van de Advertising Club waarin ik je maandelijks vertel wat je moet doen om je winsten te verhogen.

Dit is wat je maandelijks ontvangt:

Join the ADvertising Club:

In the Advertising Club delen wij maandelijks onze inzichten en de best practices wat anno nu goed werkt als je adverteert op Facebook & Instagram (of dit van plan bent te gaan doen). Zodat je niet zelf onnodig veel euro’s verspilt aan dingen die niet werken en sneller gaat groeien in naamsbekendheid, website traffic, leads, bestellingen en omzet. Ontdek maandelijks de bewezen best practices!

Vind je het na 1 of 2 maand niks? Dan kun je je gewoon weer afmelden. Het is maandelijks opzegbaar.

Maandelijks

€19,95

Voor maandelijkse coaching in the Advertising club

Ontvang maandelijks mijn beste adviezen & inzichten. Niet zomaar inzichten. Dit testen wij dagelijks met duizenden euro’s door met onze marketing agency. En die best practices delen we met je!

De belangrijkste pijlers van The Club. wat je krijgt:

Marketing strategieen die nu anno goed werken

Elke maand toegang tot een nieuwe online training

Slimmer leren online ondernemen voor meer resultaat

Maandelijkse coaching. Elke maand is er een Q&A

Verbeteren van je mindset en moneymindset

Ik ben jouw coach. Jouw stok achter de deur om te groeien

Trends ontwikkelingen in online ondernemerschap

Ontdek de nieuwste trends & ontwikkelingen

Verschillende verdienmodellen

In the club deel ik de best practices, strategieën en verdienmodellen die anno nu goed werken en wij dagelijks met duizenden euro's ad spend doortesten

Een schaalbare business creeren

Maandelijks blijf je bouwen aan een schaalbare business. Er is geen limiet. Je blijft werken aan 'meer money & freedom'

Meer vrijheid focus rust met automatiseringen

Ontdek hoe je meer vrijheid, focus en rust mét automatiseringen kunt gaan bereiken

Onderscheidende positionering

We gaan blijven werken aan een onderscheidende positionering

Over mij...

Hi, mijn naam is Naomi Beusink. Al jaren help kleine en grote bedrijven om sneller via het internet te groeien. Zo heb ik met mijn marketing agency al miljoenen besteed aan online advertenties en honderden sales funnels mogen bouwen. Mijn missie? Jou helpen om je bedrijf sneller te laten groeien via online kanalen. Op een lichtere manier.

Echt, je hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te maken voor jezelf!

Implementeer bewezen systemen en strategieën, zet advertenties in, en bouw eenmalig een sales funnels die je continu nieuwe leads oplevert. Om vervolgens van deze leads klanten te maken. Geen behoefte aan leads omdat je een webshop hebt? Zet dan alsnog advertenties in, want dan groei je zoveel sneller in naamsbekendheid, websitebezoekers en omzet. 

In de praktijk zie ik veel ondernemers die dagelijks ontzettend veel tijd kwijt zijn aan hun online marketing waarbij het nog te weinig oplevert. TikTok video’s opnemen, Reels maken, Live gaan, bloggen, SEO…

Zo zonde! Het kan vaak zoveel makkelijker en eenvoudiger.

Als je behoefte hebt om het slimmer aan te pakken om je bedrijf sneller te laten groeien, dan ben je hier aan het juiste adres!

Naomi Beusink
Dirk Beens
5/5

"In het afgelopen half jaar heb ik al +€400.000 omzet gedraaid, alleen door te adverteren op social media."

+€400.000 omzet in één half jaar

Dirk kwam bij mij met de vraag of ik hem kon helpen om zijn bedrijf sneller via het internet te laten groeien. Hij deed op dat moment aan geen enkele vorm van marketing. Ook organisch was hij niet actief. Via-via kwam kwam hij zo af en toe aan nieuwe klanten. Hij was toe aan een volgende stap. Ik dacht met hem mee over welke strategieën interessant konden zijn voor hem om te volgen en werkte dit uit. Vervolgens gingen we aan de slag met het adverteren op social media. Enkele maanden nadat de online advertenties live gingen moest hij al gelijk 3 mensen in de sales aannemen en groeide hij naar maanden van steady +€150.000 omzet. Inmiddels werkt hij met 15 man personeel.

“Ik was eerst best sceptisch of adverteren op social media wel iets zou zijn voor mijn bedrijf. Maar ik zou nu niet meer zonder kunnen en willen. Er komen nu maandelijks meer dan 300 warme leads binnen, alleen door te adverteren op social media. En in het afgelopen half jaar heb ik +€400.000 omzet gedraaid!”

Wat anderen zeggen

5/5

“Ik vind de besloten podcasts en video’s van Naomi die je in het More Money & Freedom Coaching Programma ontvangt erg verhelderend. Ze is geen schreeuwerd en heeft een prettige stem. Een leerzaam Coaching Programma dat ik in eigen tempo kan toepassen. Wat eerst heel ingewikkeld leek, wordt steeds duidelijker. Het helpt mij enorm om meer klanten uit online kanalen te halen.”

Renate Hesselink

5/5

“Naomi heeft het weer gepresteerd om met iets unieks te komen: het More Money More Freedom Coaching Programma! Ik hoef niet meer overal mijn kennis vandaan te halen maar kan op 1 plek alle informatie en handvatten vinden die ik nodig heb om mij te ontwikkelen in de oneindige mogelijkheden van online adverteren. Dat geeft me met recht ‘more freedom’. Haar enthousiasme en drive is aanstekelijk. Haar duidelijke manier van communiceren, haar stappenplan, templates en tips zorgen ervoor dat ik me comfortabel voel om zelf aan de slag te gaan. Ik raad iedereen het More Money & Freedom Coaching Programma aan als je meer wilt bereiken in korte tijd op een prettige, eenvoudige manier.”

Aletta Martens

Manager events logistiek

5/5

“Sinds het begin zit ik als online marketeer in MMF. Altijd fijn om marketingkanalen uit verschillende invalshoeken te bekijken door een andere marketeer en op deze manier nieuwe kennis op te doen en je kennis te versterken. Naomi deelt maandelijks nieuwe informatie die zowel toepasbaar is voor je eigen marketing en bedrijf als voor mijn eigen klanten. Thanks Naomi!”

Demi Koot

5/5

“Het More Money & Coaching Programma is een mooie manier om meer te leren over het bouwen van een (online) bedrijf. Je krijgt veel informatie en waarde vanuit de video’s, podcast en Q&A.”

Tanja Veldhuizen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Je begrijpt dat online ondernemen en zichtbaar zijn enorm belangrijk is. Je wilt sneller met je bedrijf gaan opschalen in leads, omzet en vrijheid. Je vindt het niks om allerlei TikTok video’s te moeten gaan opnemen of gekke dansjes te moeten doen om je bereik te vergroten en klanten aan te trekken. Dit is niet wat bij jou en je bedrijf past. Je bent op zoek naar marketing technieken en strategieën die anno nu goed werken en systemen om het allemaal slimmer en winstgevender te gaan aanpakken. Je wilt op een lichtere manier gaan ondernemen en vooral je marketing hierbij veel efficiënter gaan inzetten. Herken jij je hierin? Dan is dit coaching programma iets voor jou! Probeer het eens 7 dagen voor slechts €1 euro uit.

Goede en terechte vraag! Want tegenwoordig zijn er veel coaching programma’s. Wat dit programma uniek maakt is dat ik mij op 2 belangrijke elementen focus: meer geld verdienen én meer vrijheid ervaren. En daarnaast ontdek je in dit traject echt wat anno nu goed werkt qua marketing. En dat testen wij met onze agency ook met duizenden euro’s per dag door. Met inmiddels +€3.800.000 miljoen ad spend op de teller. We zien dus letterlijk aan de data wat goed werkt. 

Daarnaast natuurlijk een groot voordeel is de hele kleine prijs voor coaching. Terwijl je wel een expert naast je hebt staan waar je maandelijks de juiste adviezen & inzichten van ontvangt. Zodat je sneller die groei kunt maken in meer omzet en vrijheid. Voor sommige coaching programma’s betaal je wel duizenden euro’s. En dit is niet alleen een online membership, zo is er bijvoorbeeld ook maandelijks een Q&A.

Kun je er niet live bij zijn? Geen zorgen! Ik heb rekening gehouden met de drukke agenda’s van iedereen. Alles is online zolang je klant blijft tot 1 jaar terug te kijken. En ook voor de Q&A kun jij je vraag van tevoren inzenden.

Waar ik altijd van houd is ten eerste to the point zijn. Daarnaast is alles zolang je lid blijft tot 1 jaar in de online academie terug te kijken. Heb je vragen voor de Q&A? Die ontvang ik ook altijd graag van tevoren. 

En niet geheel onbelangrijk: je hoeft ook niet alles te volgen. Met één inzicht kun je de investering er al uithalen doordat jij je marketing slimmer hebt ingericht en hierdoor tijd bespaart om het allemaal zelf uit te vogelen, of uiteindelijk meer omzet en klanten realiseert. 

Nee, dit is geen online training. Het is echt een coaching programma.

Absoluut! Juist deze mastermind wordt heel praktisch to the point. Ik snap dat jouw tijd als ondernemer kostbaar is. De adviezen & handvaten die je van mij als coach ontvangt zullen dus altijd to the point zijn. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld straks een voicememo ontvangt van slechts 5 minuten, die voor jou lifechanging gaat zijn omdat je hierdoor dan ineens veel meer leads of omzet gaat aantrekken. Of dat één inzicht die ik je ga geven (en die je vervolgens gaat toepassen) je hele kijk op het leven en je business gaat veranderen en de resultaten die je aantrekt.

Goede vraag! Die zal voor een ieder anders zijn. Maar vooral om alles slimmer aan te pakken. Zodat je met gemak doorgroeit naar een omzet van 10-100K+ per maand. Slimmere marketing strategieën, slimmere business modellen, technieken die anno nu goed werken, etc.

Je hoeft niet nog harder te rennen. Ik ga je in deze mastermind inzichten geven hoe je slimmer kunt opschalen! 

Maandelijks

€19,95

Voor maandelijkse coaching in the Advertising club

Ontvang maandelijks mijn beste adviezen & inzichten. Niet zomaar inzichten. Dit testen wij dagelijks met duizenden euro’s door met onze marketing agency. En die best practices delen we met je!

Scroll naar boven