Gratis 4 daagse - Facebook & Instagram ADvertising Bootcamp

Samen van A tot Z jouw advertentie campagnes opzetten op FAcebook & Instagram (Meta)

Van A tot Z samen jouw advertentie campagnes op Facebook & Instagram (Meta) opzetten

aankopen en iedere € aan advertising budget levert € omzet op

Dit is wat we gaan doen:

tool tips

Meld je hieronder nu gratis aan:

Meld je hieronder nu gratis aan:

Je kunt gelijk na aanmelding aan de slag met dag 1. Elke dag ontvang je van mij input om het maximale uit jouw advertenties te halen.

Je kunt gelijk na aanmelding aan de slag met dag 1. Elke dag ontvang je van mij input om het maximale uit jouw advertenties te halen.

Je gegevens zijn veilig. Ze worden op vertrouwelijke wijze verwerkt volgens de privacyverklaring.

Review bootcamp
Review bootcamp
Review bootcamp

Gewerkt voor o.a.

herome logo
hogeschool arnhem en nijmegen
gemeente moerdijk
de eerste verdieping opleidingen
simone levie
5/5

+5000 cursussen en online programma’s verkocht door te adverteren via o.a. Facebook en Instagram (Meta)

“Naomi heeft veel kennis en ervaring met het draaien en optimaliseren van advertenties. Ze werkt snel en nauwkeurig. Mede dankzij het draaien van de Ads op Facebook en Instagram hebben we al meer dan 5000 cursussen en online producten verkocht en daarmee ouders geholpen naar meer rust in hun gezin!”

Loes

Msc. Orthopedagoog

petra
5/5

“Wij zijn ontzettend blij met de 1 op 1 coaching die wij hebben gehad van Naomi. Buiten het feit dat zij ervaren en kundig is, heeft ze ons weer vertrouwen gegeven in het online adverteren.”

“Wij zijn ontzettend blij met de 1 op 1 coaching die wij hebben gehad van Naomi. Buiten het feit dat zij ervaren en kundig is, heeft ze ons weer vertrouwen gegeven in het online adverteren. Haar rustige manier van uitleg, duidelijke en vooral vakkundigheid maakt dat wij weer enthousiast zijn om te adverteren. De coaching was iedere euro waard. Wij gaan zeker verder met Naomi en kunnen iedereen haar trainingen en coaching programma’s aanraden. Het is iedere investering waard!”

Paula de Jong

Eigenaar Pink Boutique

Wil jij ook zulke resultaten behalen?

Resultaat
Resultaat
Resultaat
Omzet april
Resultaat
Resultaat
Resultaat
Naomi Beusink

Over mij

Hi, mijn naam is Naomi Beusink. Al jaren help ik ondernemers om sneller via het internet te groeien. Zo heb ik met mijn marketing agency al miljoenen besteed aan online advertenties en honderden e-mail sales funnels mogen bouwen. Mijn missie? Jou helpen om je bedrijf sneller te laten groeien via online kanalen. Op een ‘lichtere’ manier.

Echt, je hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te maken voor jezelf.. why?

In de praktijk zie ik veel ondernemers die dagelijks ontzettend veel tijd kwijt zijn aan hun online marketing waarbij het nog te weinig oplevert. TikTok video’s opnemen, Reels maken, Live gaan, bloggen, SEO…

Zonde! Het kan vaak zoveel makkelijker en lichter. Als je behoefte hebt om het slimmer aan te pakken om je bedrijf sneller te laten groeien, dan ben je hier aan het juiste adres!

Je gegevens zijn veilig. Ze worden op vertrouwelijke wijze verwerkt volgens de privacyverklaring.

5/5

“Naomi is een echte vakvrouw. Ze heeft verstand van zaken en weet haar kennis op een prettige manier over te brengen. Naomi is oprecht betrokken en gaat voor het beste resultaat.”

Lucienne Gravestein

Eigenaar en Coach van De Nieuwe IB Opleiding

5/5

“Wat ik sinds onze samenwerking merk is dat ik een stuk zichtbaarder ben geworden. Mensen weten mij nu beter te vinden.”

Kim Minten

technisch expert Online Academies

Scroll naar boven