Funnels
bouwen uitbesteden

Funnels
bouwen uitbesteden

Wij helpen je groeien met funnels

Je wilt jouw bedrijf laten groeien, maar weet dat het bouwen van een effectieve funnel tijdrovend en complex kan zijn. Het opzetten van een funnel is meer dan alleen een paar e-mails versturen. Veel ‘funnel experts’ zeggen dat je er met 6 mailtjes bent.

Helaas, er komt meer bij kijken! Wist je dat maar een heel klein deel gelijk binnen 3 maanden klant wordt? Meer dan 80% van je leads worden pas na 3 maanden klant. Een funnel duurt dus veel langer dan 3 maanden, mits je er het maximale resultaat uit wilt halen.

Zo heb ik zelf leads die al meer dan 1 jaar op mijn mailinglijst staan, en dan pas de stap zetten om klant te worden.

Naomi Beusink META Advertenties uitbesteden

Wat is een funnel en waarom heb je er één nodig?

Een funnel is het pad dat jouw potentiële klanten doorlopen van kennismaking met jouw merk tot aan een aankoop. Het is een geautomatiseerd systeem dat leads verzamelt en deze omzet in betalende klanten. Zonder een goed opgezette funnel laat je kansen liggen en mis je consistentie in je verkopen.

Daarnaast is het heel fijn om de klantreis meer te automatiseren. Het geeft enorm veel rust en je blijft continu top of mind bij jouw ideale klant. 

Zodat ze voor jou gaan kiezen, in plaats van de concurrent.

Wij bouwen funnels die converteren!

Funnels die écht klanten opleveren dus.

Met meer dan 6,5 jaar ervaring als funnel-specialist hebben we honderden bedrijven geholpen om hun marketingprocessen te automatiseren en hun omzet te laten groeien.

Of het nu gaat om het aantrekken van leads, het verhogen van offerte-aanvragen of het genereren van meer bestellingen: wij weten hoe we een funnel moeten ontwerpen die voor jouw bedrijf werkt!

Don't just take my word for it

Wat kun je van ons verwachten?

01

Strategische en creatieve funnels

Geen standaardoplossingen. Wij bouwen funnels die zijn afgestemd op jouw specifieke doelgroep en doelen, met pakkende teksten en een sterke strategie.

02

Volledige ontzorging

Wij nemen alles uit handen — van het opzetten van de technische kant, tot het schrijven van copy en het testen en koppelen van de elementen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of alles wel klopt. 

03

Maandelijkse optimalisatie (optioneel)

Je funnel is nooit helemaal af. Wij analyseren continu de resultaten en optimaliseren waar nodig, zodat je het maximale uit elke lead haalt. 

Bij ons geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. Je betaalt een vast bedrag voor het bouwen, onderhouden en optimaliseren van je funnels. Zo weet je precies waar je aan toe bent en welke resultaten je mag verwachten.

Wij hebben meer dan 300 ondernemers geholpen

Van kleine startups tot grote bedrijven

Enkele grote namen waarmee we hebben gewerkt zijn: Simone Levie, Sófie de Bleser, Het Vloeren Magazijn, Amami Coaching, Lucienne Gravestein, De Eerste Verdieping Opleidingen en SMARTgirls (met de coachingprogramma’s met Annemarie van Gaal en Marlies Dekkers).

Een greep uit onze funnels

Klik op de afbeelding om de funnel te bekijken. 

Wij meten alles

76 aankopen zijn al gedaan vanuit de eerste mails van deze funnel voor een online programma. Wist je dat je dit kunt meten door “tags” toe te voegen? Zo kun je eenvoudig kopers uitsluiten van toekomstige mails, waardoor je e-mailcampagnes nog gerichter en volledig meetbaar worden! We helpen je graag bij het opzetten van een succesvolle mailfunnel die ook voor jou resulteert in hoge conversies.

Blijf leads inspireren zonder te 'irriteren'

Wist je dat we tegenwoordig zo druk zijn dat we soms e-mails over het hoofd zien? Daarom kun je de ALS/ANDERS-optie gebruiken, waarmee je mensen na een bepaalde tijd alsnog een belangrijke e-mail kunt sturen als ze deze niet hebben geopend. Zo zorg je ervoor dat ze daadwerkelijk de volledige reeks e-mails ontvangen én lezen. Om irritatie te voorkomen, kun je een wachttijd instellen. Vervolgens stuur je dezelfde e-mail opnieuw naar mensen die deze na bijvoorbeeld 21 dagen nog niet hebben geopend, maar dit keer met een andere onderwerpregel. Op deze manier kun je in één keer een complete automatisering opzetten, waarbij je doelgroep bijvoorbeeld een jaar lang door jou geïnspireerd wordt, zonder dat je er verder omkijken naar hebt. Om hen te begeleiden van potentiële leads naar betalende klanten. 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem via de knop hieronder contact op.

Hi, mijn naam is Naomi Beusink

Funnel expert met 6+ jaar ervaring

Al jaren help ik kleine en grote bedrijven om sneller via het internet te groeien. Zo heb ik met mijn marketing agency al miljoenen besteed aan online advertenties en honderden sales funnels mogen bouwen. Mijn missie? Jou helpen om je bedrijf sneller te laten groeien via online kanalen. Op een lichtere manier.

Echt, je hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te maken voor jezelf!

Implementeer bewezen systemen en strategieën, zet advertenties in, en bouw eenmalig een sales funnels die je continu nieuwe leads oplevert. Om vervolgens van deze leads klanten te maken. Geen behoefte aan leads omdat je een webshop hebt? Zet dan alsnog advertenties in, want dan groei je zoveel sneller in naamsbekendheid, websitebezoekers en omzet.

In de praktijk zie ik veel ondernemers die dagelijks ontzettend veel tijd kwijt zijn aan hun online marketing waarbij het nog te weinig oplevert. TikTok video’s opnemen, Reels maken, Live gaan, bloggen, SEO…

Zo zonde! Het kan vaak zoveel makkelijker en eenvoudiger.

Als je behoefte hebt om het slimmer aan te pakken om je bedrijf sneller te laten groeien, dan ben je hier aan het juiste adres!

Zij halen méér uit funnels

Slim systeem van conversie naar klant

Realiseert Zorgdouche het gehele jaar door leads en offerte-aanvragen via Meta Advertenties, waarna er vervolgens een slim systeem staat om mensen te converteren naar klanten.

Zorgdouche

Conversie uit funnels is vele malen beter

De conversie uit funnels van Kim groeit: ” Wat ik sinds onze samenwerking merk is dat ik een stuk zichtbaarder ben geworden. Mensen weten mij nu beter te vinden. Tevens is de conversie vanuit de funnels nu vele malen beter dan toen ik mijn “oude” funnels nog had.”

Kim Minten

Gegroeid in omzet door funnels

Is Simone Levie harder gegroeid in aantal verkopen en omzet voor haar cursussen, door ons in te zetten als Sales Funnel Expert.

Simone Levie

Begin vandaag nog en laat je bedrijf sneller groeien!

Wil je af van losse, inconsistente resultaten? Laat ons jouw funnel bouwen en ontdek hoe je maand na maand nieuwe leads en klanten kunt aantrekken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

En ga groeien met funnels!

Scroll naar boven