META Advertenties
uitbesteden

META Advertenties uitbesteden

Schaal Jouw Bedrijf Op met Succesvolle Meta Advertenties

Wij ontzorgen je graag!

Je wilt je bedrijf laten groeien en weet dat zichtbaarheid cruciaal is. Maar alleen organisch zichtbaar zijn op Instagram, Facebook en LinkedIn levert je op dit moment niet het bereik en de klanten die je zoekt.

Je streeft naar maandelijkse groei in naamsbekendheid, meer leads, bestellingen, offerte-aanvragen én een hogere omzet. 

Geen afhankelijkheid meer van ‘hopelijk’ nieuwe klanten. Je wilt elke maand consistent nieuwe leads en klanten aantrekken.

Naomi Beusink Adverteren uitbesteden

Jouw tijd is kostbaar, ga adverteren! Je groeit echt zoveel sneller dan alleen organisch posten

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom nemen wij de volledige zorg voor je social media advertentiecampagnes uit handen — van strategie tot uitvoering — zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Bij ons geen loze beloftes of lange wachttijden voordat je resultaten ziet. Als je met ons samenwerkt, kun je al snel rekenen op meer leads, offerte-aanvragen en/of bestellingen. Vervolgens analyseren we de data grondig en optimaliseren we waar nodig om nog meer kansen te benutten.

Wat kun je van ons verwachten? Duidelijke communicatie, snelle resultaten en continue verbetering. We schakelen snel, blijven continu verbeteren, en zorgen dat alles een professionele uitstraling heeft.

Maar… succes is nooit afhankelijk van slechts één factor. Het draait niet alleen om opvallende advertenties met sterke visuals en teksten. Je landingspagina (ook bekend als je salespagina of contactpagina) speelt een cruciale rol. Daarom adviseren we je ook over de optimale opbouw en uitstraling van die pagina. We laten je hierin niet aan je lot over — we begeleiden je in dit hele proces, zodat we samen het maximale resultaat behalen.

Waarom wij de juiste keuze zijn?

Ervaring met zowel grote als kleine bedrijven

Wij hebben ervaring met bedrijven met miljoenen euro’s omzet, maar ook starters. Of je nu een kleine onderneming runt of een groot bedrijf, wij hebben al meer dan 300 ondernemers geholpen om door te groeien. Enkele grote namen die wij met succes hebben ondersteund zijn Het Vloeren Magazijn, Simone Levie, Herôme Cosmetics, Koh Cosmetics en vele anderen. Groot of klein, wij helpen bedrijven in elke sector om hun volle potentieel te benutten.

Adverteren is onze core business

In tegenstelling tot anderen die adverteren ‘erbij doen’, is dit voor ons de kern van wat we doen. Adverteren op Meta (Facebook en Instagram) is een vak apart. Het gaat niet alleen om een campagne online zetten, maar om continu bijsturen en optimaliseren. We werken dagelijks in het advertentiebeheer en weten precies wat werkt en hoe we de beste resultaten kunnen behalen.

Kwaliteit staat voorop

Wij streven altijd naar het beste. Zelfs als we al mooie resultaten zien, blijven we kijken naar manieren om te verbeteren. Iedere maand, elk kwartaal en elk jaar zorgen we ervoor dat jouw campagnes blijven groeien en dat je bedrijf zich blijft ontwikkelen op elk vlak.

Onze aanpak is persoonlijk en effectief

Naomi Beusink - Mooie opvallende campagne

01

Wij ontwikkelen strategische en creatieve campagnes die opvallen, zonder 'verborgen' kosten

Bij ons geen saaie campagnes. Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties écht opvallen, met sterke visuals en pakkende advertentieteksten. Geen verborgen kosten, commissies of extra fees. Je betaalt bij ons een vast maandbedrag, waarmee we een onbeperkt aantal campagnes voor je kunnen opzetten en beheren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, zoals extra kosten per campagne of hoge commissies over behaalde omzet. 

Naomi Beusink - Wij ontzorgen je volledig

02

Wij ontzorgen je volledig, van visuals tot tekst

Bij veel bureaus moet je zelf zorgen voor visuals en advertentieteksten. Dit kan veel tijd en moeite kosten, tijd die jij liever ergens anders in steekt. Bij ons is dat niet nodig. Wij maken maandelijks nieuwe visuals en blijven continu advertentieteksten testen om te zien wat het beste werkt. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken en kun je vertrouwen op onze expertise om de juiste snaar te raken bij je doelgroep.

Naomi Beusink - Maandelijkse rapportage

03

Elke maand ontvang je een uitgebreide rapportage voor volledige transparantie

We houden van openheid en duidelijkheid. Elke maand ontvang je een uitgebreide rapportage, zodat je precies weet wat je investering oplevert en waar kansen liggen om nog meer te groeien. Samen kijken we continu naar hoe we het maximale uit jouw campagnes kunnen halen.

Zij gingen je voor

Omzet verdrievoudigd in 3 maanden

Wist KunstKartel haar omzet in slechts 3 maanden te verdriedubbelen, dankzij de kracht van Meta Advertenties.

Van 1 naar 15 man personeel door advertenties

Is Het Vloeren Magazijn ook mega hard gegroeid:"Ik was eerst best sceptisch of adverteren op social media wel iets zou zijn voor mijn bedrijf. Maar ik zou nu niet meer zonder kunnen en willen. Er komen nu maandelijks meer dan 300 warme leads binnen, alleen door te adverteren op social media. We zijn van 1 naar 15 man personeel gegroeid, door de inzet van Meta Advertenties.

De aanvragen gingen (te) hard

Heeft Ben Jansen van Slimmefolie ons zelfs aangegeven of de "campagnes even on hold kunnen, omdat de aanvragen té hard gingen"

Zoveel sneller gegroeid

Anoeska en Anne (van de VA Praktijk) hebben in slechts 3 maanden al 54 opleidingen verkocht (wat neer komt op een omzet van meer dan €161.000 uit advertenties): "Al 54 verkopen voor onze opleiding, door de advertenties uit handen te geven aan Naomi zijn we zoveel sneller gegroeid."

Nummer 1 specialist in haar markt

Is Herôme Cosmetics hard gegroeid door de inzet van creatieve en strategische Meta Advertenties. Waardoor zij zichzelf als de nummer 1 specialist in hand- en nagelverzorging hebben weten te positioneren en hier een geweldige omzet mee draaien.

Enorm gegroeid in volgers, mailinglijst en omzet

Is Dzanella Tihic enorm gegroeid door de inzet van Meta Advertenties. Ze verkoopt online opleidingen en mini cursussen. Ook haar volgers en mailinglijst is enorm gegroeid.

“Zit mijn doelgroep wel op Facebook en Instagram? Is dit wel hét kanaal voor mij om advertenties op te draaien?”

Naomi Beusink META Advertenties uitbesteden

Soms krijgen we die vraag: “Zit mijn doelgroep wel op Facebook en Instagram?” Dit horen we vooral van bedrijven die zich richten op bijvoorbeeld CEO’s. Maar wist je dat bijna iedereen op Facebook en Instagram zit?

In Nederland hebben in 2024 maar liefst 10 miljoen mensen een Facebook-account en zo’n 8 miljoen mensen gebruiken Instagram. Deze cijfers zijn vergelijkbaar in België en andere landen, en elk jaar blijven ze groeien.

Dus ja, jouw doelgroep zit hier zeker! Niet alleen consumenten, maar ook ondernemers en CEO’s zijn actief op deze platforms. Je kunt ze hier bereiken — je moet het alleen slim en strategisch aanpakken. Daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen met jarenlange ervaring. Keertje over hebben? Neem contact op via de knop hieronder. 

0 +
0 +

6,5 jaar ervaring als specialist in advertenties en funnels.

+ 0 ,-

Meer dan €6 miljoen geïnvesteerd in winstgevende campagnes op Facebook, Instagram (Meta) en LinkedIn.

0 +

300+ ondernemers 1-op-1 geholpen, waarvan een groot deel nog steeds klant is.

Deze ondernemers gingen je voor

Hieronder vind je enkele namen van bedrijven waarvoor wij werken. Ook zij vonden het in het begin spannend om te starten met adverteren, maar nu kunnen ze zich hun marketingstrategie zonder advertenties niet meer voorstellen!

Essie Q logo
Simone Media logo
BoekenBusiness logo
Hogeschool Arnhem en Nijmegen
Coen Evers logo
Brow bar almere
Logo Ready to Wear
Logo Kelly Clark
Logo Samenspraak
Team Champ logo
sofie de bleser
Hermoda logo
het vloeren magazijn
tessa de vries logo
loes waanders logo
Logo Bagoa
Woonjuist logo
Logo Chantal Hopstaken
Logo Zorgdouche
Logo Ingrid van der Veen

Het beste aan online adverteren? Alles is meetbaar!

Als je adverteert in een tijdschrift, weet je nooit precies hoeveel mensen je artikel hebben gelezen. Maar met online adverteren ligt dat anders. Je krijgt inzicht in hoeveel mensen je bereikt, hoeveel er doorklikken naar je website of webshop, hoeveel leads en verkopen je genereert, én wat de omzet daarvan is.

Op basis van die data kun je vervolgens je strategie verfijnen en verder opschalen voor nog betere resultaten.

Kortom: met adverteren schiet je geen losse flodders, en ga je consistent groeien.

Naomi

De groei van je bedrijf ligt in jouw handen. De keuze die jij vandaag maakt..

Blijf je stilstaan, of ga je knallen?

Wat ik zo fijn vind aan adverteren op Meta (Facebook en Instagram) is dat je volledige controle hebt over je marketingbudget. Of je nu wilt starten met slechts €5 of €10 per dag, of besluit om €300+ per dag te investeren — je hebt de flexibiliteit om het aan te passen aan jouw situatie. Je kunt je budget bovendien verhogen of verlagen tijdens drukke of rustigere periodes, zodat je het hele jaar door goed draait met jouw bedrijf.

Gaat het al goed met je bedrijf? Dat is hét moment om door te pakken met advertenties!

Het feit dat het nu goed gaat, betekent helaas niet dat dat over 2 of 3 jaar nog steeds zo is (dat is de harde realiteit). 

Een veelvoorkomende fout die ondernemers maken, is dat ze achterover leunen zodra het goed gaat met hun business. Maar adverteren is niet alleen belangrijk tijdens de lancering van een nieuwe cursus of wanneer je extra bestellingen wilt binnenhalen voor je webshop. Juist wanneer het goed gaat, is het tijd om door te zetten.

Door te blijven adverteren, blijf je echter continu top of mind bij jouw ideale klant. En door die zichtbaarheid vast te houden, zorg je ervoor dat de aanvragen en bestellingen het hele jaar door blijven binnenstromen.

Zij gaan voor NEXT LEVEL groei

Beste keus ever

“Samenwerken met Naomi is echt de beste keus ever! Ze is scherp. Duidelijk, denkt met je mee en super behulpzaam. ik ben heel erg blij met onze samenwerking en zou haar absoluut aanbevelen.”

Floor Keereweer

Weer vertrouwen in online adverteren

“Wij zijn ontzettend blij met de 1 op 1 coaching die wij hebben gehad van Naomi. Buiten het feit dat zij ervaren en kundig is, heeft ze ons weer vertrouwen gegeven in het online adverteren.”

Paula de Jong

Je kunt zien dat ze veel ervaring heeft

“Naomi deelt heel veel vak kennis en handige tips. Je kunt zien dat ze veel ervaring heeft en weet waar ze over praat. Ze is heel enthousiast en straalt de passie en liefde voor dit vak.”

Lindhy Voci

Hi, mijn naam is Naomi Beusink

Al jaren help ik kleine en grote bedrijven om sneller via het internet te groeien. Zo heb ik met mijn marketing agency al miljoenen besteed aan online advertenties en honderden sales funnels mogen bouwen. Mijn missie? Jou helpen om je bedrijf sneller te laten groeien via online kanalen. Op een lichtere manier.

Echt, je hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te maken voor jezelf!

Implementeer bewezen systemen en strategieën, zet advertenties in, en bouw eenmalig een sales funnels die je continu nieuwe leads oplevert. Om vervolgens van deze leads klanten te maken. Geen behoefte aan leads omdat je een webshop hebt? Zet dan alsnog advertenties in, want dan groei je zoveel sneller in naamsbekendheid, websitebezoekers en omzet.

In de praktijk zie ik veel ondernemers die dagelijks ontzettend veel tijd kwijt zijn aan hun online marketing waarbij het nog te weinig oplevert. TikTok video’s opnemen, Reels maken, Live gaan, bloggen, SEO…

Zo zonde! Het kan vaak zoveel makkelijker en eenvoudiger.

Als je behoefte hebt om het slimmer aan te pakken om je bedrijf sneller te laten groeien, dan ben je hier aan het juiste adres!

Naomi Beusink Resultaat - 2.5 miljoen omzet door advertenties

Dit is het resultaat van één klant

meer dan 2,5 miljoen omzet gerealiseerd via Meta Advertenties

Wat zou het voor jou betekenen als je maandelijks op een meer geautomatiseerde manier continu nieuwe leads aantrekt en klanten realiseert?

Of dat je bestellingen x5 gaan? Dat kan: door strategische advertenties in te zetten en een geautomatiseerde sales funnel te hebben staan. En daar helpen wij ondernemers al jaren mee. Profiteer van die kennis en schakel ons als marketing specialist in.

It's up to you..

Kiezen ze voor jou, of geef je ze ‘cadeau’ aan de concurrent?

Een goede reden om vandaag nog te beginnen met adverteren? Je wilt natuurlijk dat jouw ideale klant voor jou kiest, en niet voor de concurrent. 

Blijf de concurrentie een stap voor en zorg ervoor dat je altijd zichtbaar bent met jouw aanbod, precies op het moment dat je klant een probleem of behoefte ervaart. 

Zo maak je het makkelijker voor hen om voor jou te kiezen.

Klaar om te groeien? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw online zichtbaarheid en conversies kunnen vergroten.

Neem contact op

En ga groeien met META advertenties!

Scroll naar boven