Van voor

Winnen
met e-mail copywriting

Winnen
met e-mail copywriting

Ontdek mijn e-mailtemplate kit die voor honderden ondernemer veel meer offerte-aanvragen, leads, omzet en orders hebben opgeleverd.

Haal je weinig omzet uit je mailinglijst?

Dat zit 'm dan waarschijnlijk in je mails.

“The Money is in the List”. Je hebt vast al eens van deze uitspraak gehoord. En niet voor niks wordt deze uitspraak zo vaak gebruikt. Er zit namelijk geld in jouw mailinglijst. Mits je hier natuurlijk goed mee omgaat en content stuurt die de doelgroep raakt. Met duidelijke call to actions.

Heb je een mailinglijst maar haal je hier nog geen tot weinig klanten en omzet uit? Dan zit het hem in de e-mails die je verstuurt. 

Een converterende e-mail is een e-mail die ervoor zorgt dat de lezer actie onderneemt en dus een adviesgesprek inplant, een offerte aanvraagt of je producten/diensten aankoopt.

Niet goed = geld terug

Naomi Beusink Winnen met e mail copywriting

Wij werken al met:

Herome logo
Hogeschool Arnhem en Nijmegen
Gemeente Moerdijk
De eerste verdieping opleidingen
simone levie

Met converterende opvallende
mails maak jij het verschil

Het werkt niet om even een mail te sturen en vervolgens 4 maanden niks van je te laten horen.

 En het werkt niet om even ‘snel’ een mail in elkaar te zetten en te versturen. Zet bewezen effectieve e-mails in die converteren en je daadwerkelijks leads, offerte-aanvragen en meer sales gaan opleveren! Vraag deze e-mail template kit aan en sta versteld van de resultaten die je aantrekt.

Winnen
met e-mail copywriting

Winnen
met e-mail copywriting

Haal meer leads uit je maillijst met easy-to-use e-mail templates, handige tools en video’s. 

Dit leer je in 4 modules

Copywriting Template Kit

01

De Copywriting Template Kit

Ontvang vele bewezen e-mail templates die je van A tot Z klakkeloos kunt overnemen en in je emailmarketing kunt gebruiken. Deze module is goud waard. Hier ga je heel veel leads en omzet uithalen met deze templates die je zo kunt copy-pasten.

Sales Funnel Calculator

02

Sales Funnel Calculator

Benieuwd hoeveel leads je nu nodig hebt om een bepaalde omzet te realiseren? Je rekent het eenvoudig uit met de sales funnel calculator. Vul een aantal gegevens in en de calculator doet de rest. Voilà, je weet precies wat je te doen staat om te groeien in omzet.

Beinvloedingsprincipes en Neuromarketing

03

Beïnvloedings principes en neuromarketing

Echt knallen met je emailmarketing? Dan wil je beïnvloedingsprincipes en neuromarketing toe gaan passen. In deze module leg ik je er alles over uit wat dit inhoud en hoe je dit goed toepast voor meer omzet uit je emailmarketing.

Storytelling

04

Storytelling

Opvallen tussen alle e-mails? Dan wil je storytelling implementeren in al jouw e-mails. Maar waaruit bestaat nu een kneiter goede storytelling mail? Ik leg je er in deze module alles over uit.

Zij behalen geweldige resultaten

met hulp van de e-mail template kit

Lead Magnet Training

05

Bonus 1 (t.w.v. €99)

LEadmagnet training

Wil jij weten hoe je kwalitatief betere leads aantrekt? Leads die wél converteren. I got you covered! Je ontvangt nu als bonus de hoogwaardige leadgenereatie strategieën masterclass training er als cadeau bij (t.w.v. €99).

Succesvol Online Ondernemen

06

Bonus 2 (t.w.v. €300)

Succesvol online ondernemen

Deze bonus is echt CRAZY! Deze training verkocht ik altijd los, maar ontvang je er nu gratis bij (t.w.v. €300). Waarin je álles leert over succesvol online ondernemen, namelijk alles over: sales funnels, scale your ads, youtube advertenties, adverteren via META, een winstgevende weggever maken en interessante verdienmodellen.

Dit wil jij toch ook?

De e-mail template kit zit bomvol waardevolle templates

Elk template heeft een eigen onderwerp en doel. Deze e-mail templates zitten er o.a. in de kit:

Kortom: velen e-mail templates die je van A-Z kunt overnemen en je veel tijd besparen en meer websitetraffic, leads, offerte-aanvragen en conversies op gaan leveren. 

Dus: méér omzet. Deze templates hebben al tonnen opgeleverd voor veel diverse ondernemers en zijn bewezen effectief.

100% niet-goed-geld-terug garantie
Besluit je binnen 14 dagen na aankoop dat je het de investering niet waard vond? Eén mailtje en we storten het direct terug.

Hi, mijn naam is Naomi Beusink

Inmiddels heb ik al honderden sales funnels mogen bouwen en e-mails mogen opmaken en verbeteren. Alles met als doel dat er meer conversies plaatsvinden. 

Zo heb ik voor grote namen gewerkt zoals Simone Levie, De Eerste verdieping Opleidingen, Herôme Cosmetics, Gemeente Moerdijk, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en nog 250+ andere ondernemers.

Keer op keer zie ik dat bepaalde type e-mails goed converteren. Dat als je die templates aan je e-mailmarketing toevoegt, je soms wel een omzetstijging van 200%+ krijgt.

Ik heb besloten de best presterende e-mail templates aan je cadeau te doen (in ruil voor een heel klein symbolisch bedrag)! Uitgetypt en wel. In een document voor jou. Zodat je ze na aanschaf binnen 5 minuten kunt copy-pasten en zelf kunt gaan gebruiken voor je eigen marketing.

Alleen even je aanbod stukje eraan toevoegen (dus wat men ontvangt) en that’s it!

Scheelt je enorm veel tijd. En de templates kun je keer op keer weer opnieuw gebruiken en zijn bewezen effectief!

Are you ready

HET IS TIJD OM TE 'WINNEN MET JE E-MAILCOPYWRITING' EN MEER LEADS, OFFERTE-AANVRAGEN EN OMZET TE REALISEREN

Klik op de button hieronder om gelijk de e-mail templates te ontvangen + de video’s over neuromarketingtechnieken, storytelling en beïnvloedingsprincipes inzetten. Incl. PDF met fijne inspiratie voor onderwerpregels en 2 toffe bonussen. 

IEDERE MAIL DIE JIJ NU STUURT EN NIKS OPLEVERT, IS ZONDE VAN JOUW EFFORT EN TIJD. BRENG ER VANDAAG NOG VERANDERING IN!

Niet goed = geld terug

WAT MAKEN DEZE TEMPLATES UNIEK?

Bewezen effectief

Deze e-mail templates zijn bewezen effectief en hebben bij elkaar opgeteld al tonnen omzet opgeleverd voor veel diverse ondernemers

Deze templates leveren keer op keer weer mooie resultaten op. Ik gebruik ze zelf ook elke keer weer opnieuw. 

Het scheelt je heel veel tijd en A/B testen doordat je de templates zo mag copy-pasten van mij en ik ze speciaal voor jou heb uitgetypt. Per e-mail templates vind je vaak ook verschillende call to actions terug, zodat je ook nog even kunt kijken wat echt bij jou en je aanbod past qua call to action.

Veel bonussen

Alleen de tientallen templates zijn de investering al waard, maar je ontvangt nog veel méér..

 Waarom ik zo mega veel weggeef? Uiteindelijk zit er voor mij een strategie achter dat je steeds meer wilt omdat je super enthousiast bent. Maar alleen dit is al mega mega waardevol.

wINNAARS AAN HET WOORD

Winnen
met e-mail copywriting

Winnen
met e-mail copywriting

KLAAR OM TE WINNEN MET JE E-MAILMARKETING EN MEER OFFERTE-AANVRAGEN, BESTELLINGEN EN OMZET TE REALISEREN?

Winnen met e-mail copywriting is voor jou als:

Copywriting Template Kit

01

De Copywriting Template Kit

Sales Funnel Calculator

02

Sales funnel calculator

Beinvloedingsprincipes en Neuromarketing

03

Beïnvloedingsprincipes en neuromarketing

Storytelling

04

Storytelling

Bonus 1

05

Hoogwaardige leadgeneratie strategieën Training (t.w.v. €99)

Bonus 2

06

Succesvol Online Ondernemen Training
(t.w.v. €300)

Winnen met email copywriting Naomi Beusink Marketing

Dit alles ter waarde van €598,- inclusief de 2 bonussen. Voor nu eenmalig slechts

27,- excl. BTW

Niet goed = geld terug

FAQ

Dit item niet verwijderen – Liesje Digital

Voor dienstverleners, coaches, kennisexperts en online ondernemers. Voor als je behoefte hebt aan meer leads, fans, klanten en omzet. Je hebt een mailinglijst en wilt hier meer omzet uit gaan halen. Of je wilt er serieus mee aan de slag gaan.

Je ontvangt tientallen e-mailtemplates. Voor allerlei diverse doeleinden. Voor 1 jaar aan emailtemplates. En dat niet alleen, ook ontvang je toegang tot een video met uitleg over beïnvloedingsprincipes en neuromarketing technieken + hoe je dit kunt toepassen in je e-mailmarketing om je conversie te verdubbelen. Verder ontvang je een fijn PDF met veel inspiratie voor pakkende onderwerpregels, zodat je hier ook niet over na hoeft te denken en kunt blijven variëren. Incl. een video met uitleg over storytelling en hoe je dit kunt inzetten in je gehele marketingstrategie.

Je bent niet voor niks op deze pagina. Je wilt meer resultaat uit je emailmarketing halen. Laat mij je hierbij helpen. De e-mailtemplates alleen al besparen je zo ontzettend veel tijd als je die eenmaal hebt. En je kunt ze keer op keer weer inzetten. En jouw tijd kost ook geld natuurlijk. Verder zijn deze templates bewezen effectief en al doorgetest en ingezet voor honderden ondernemers uit veel verschillende branches. Deze templates zorgen vaak voor nog net wat meer omzet dan je nu mogelijk realiseert. En daarnaast leer je meer over pakkende onderwerpregels, storytelling en neuromarketing en beïnvloedingstechnieken. En dat voor nu tijdelijk slechts €27 in plaats van €598,- excl. BTW met alle bonussen die je erbij krijgt. Als je het mij vraagt echt een no-brainer investering voor wat je allemaal ontvangt. Met slechts één mail uittypen ben je al veel meer geld kwijt (als je naar jouw tijd kijkt).

Vooruit, nog een paar reviews

Meer dan 5000 verkopen

“Wij hebben al meer dan 5000 cursussen en online producten verkocht.”

Loes Waanders

De conversie is zoveel beter

“De conversie vanuit de funnels is nu vele malen beter dan toen ik mijn “oude” funnels nog had.”

Kim Minten

37 verkopen voor onze opleiding

“Al meer dan 37 verkopen voor onze opleiding.”

Anoeska Eyi

Nog steeds hier? Je hebt 2 keuzes..

Voor euro

KEUZE 1

Je gaat een kopje koffie en appeltaart eten met een vriendin/vriend

Dat is een beetje vergelijkbaar met die €27. Dat gaat je alleen niet meer omzet in je business opleveren. En je wilt groeien in omzet toch? Daarnaast kun je die €27 zakelijk aftrekken dus waar hebben we het over? Je gaat hier ZOVEEL aan hebben, beloofd!

Winnen met email copywriting Keuze Naomi Beusink

Keuze 2

Je ontdekt hoe je echt winstgevend kunt zijn met emailmarketing

Dit is bij far de beste methode om je bedrijf knetter hard te laten groeien via emailmarketing. Dit programma gaat jou helpen er álles uit te halen. Je gaat geen tijd en slecht converterende emails meer sturen. Daarnaast ontvang je 2 mega waardevolle bonussen om betere kwaliteit leads aan te trekken en meer succes online te genereren.

Scroll naar boven